Sinds 2009 hebben wij aan het tot stand komen van het centrum gewerkt. Op dit moment hebben wij de beschikking over drie comfortabele appartementen, een ruim restaurant en een theehuis.  In ieder appartement kunnen 8 gasten verblijven, in totaal 24 gasten. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning.

Het appartementen gebouw, ook wel door ons ‘The House of the archaeologists’ genoemd is uitermate geschikt voor het verblijf van archeologen teams en groepsverblijven.

Hotel en healing gedeelte 

Het hotel gedeelte beschikt over 44 hotelkamers, een restaurant, een theehuis, een ruimte voor het geven van presentaties,  lezingen en grote bijeenkomsten, een klein museum gewijd aan Omm Sety, diverse bazaars, een zwembad en een healing gedeelte.

Het healing gedeelte zal bestaat uit twee meditatie kapellen – een groepsruimte & lesruimte – twee behandelkamers met baden – gespreksruimtes – een ‘sacred lake’ en een meditatie tuin.

Mocht of wilt u niet deelnemen aan een georganiseerde reis dan bestaat er altijd de mogelijkheid om op eigen gelegenheid in het House of Life te verblijven en al dan niet een eigen programma samen te stellen. Speciaal daarvoor hebben wij de informatie ‘ Verblijf op eigen gelegenheid’ samengesteld. Hierin kunt u lezen hoe u een eigen verblijf kunt samenstellen en de kosten daarvoor.

De volgende foto’s geven een impressie van het hotel en appartementen gebouw. Het theehuis – restaurant met een prachtig panorama – een dakterras – drie ruime appartementen met ieder vier twee persoons kamers een keuken, badkamer en toilet. De appartementen zijn uitstekend geschikt voor groepsverblijven en archeologen teams.

 

Hotel en healing gedeelte