Egypte land van de Oermoeder Isis/Aset

Egypt, Roots of the Goddess

13 - 27 Mei 2025

In de tarot is het getal 2 verbonden met de priesteres. Er is geen land zo verbonden met de priesteres dan Egypte, het land van de oermoeder Isis. Moeder Maria zowel als Maria Magdalena waren opgeleid in de esoterische kennis van de Oermoeder/Godin Isis ( Aset ).

haar scheppende oerkracht

We vieren het leven  

Egypt, roots of the Goddess is toegankelijk voor iedereen die contact wil maken met de Godin in haar/hem zelf – haar liefde – haar zachtheid – haar scheppende oerkracht – haar bescherming – haar nooit opgevende kracht. We doen ceremonies – we zingen – we dansen – kortom we vieren het leven! 

de kracht en de zachtheid om elkaar te steunen.

Ervaren en voelen

We voelen de tempels, we ervaren het land. We staan stil bij datgene wat in ons wordt aangeraakt en wat ons beroert. We voelen de kracht en de zachtheid om elkaar daarin te steunen.

We wassen elkaars voeten. We omhullen ons met de geuren van de House of Life Egyptische rozenolie, van welriekende kruiden en de rijke schakering van de talrijke House of Life meditatie oliën die gewijd zijn aan de Egyptische Neters - de Goden en Godinnen. We laten ons meevoeren en luisteren naar de boodschappen die zij ons vertellen.       

vier het leven

Programma Egypt, Roots of the Goddess

Dag 1
Aankomst in Luxor

Dag 2
Bezoek aan de Vallei der Koninginnen en de Hatsjepsoet-tempel

Dag 3
Bezoek aan de Karnak-tempel, vooral de kleine tempel van Ptha en Seghmet. Een bezoek aan de Luxor-tempel. We gaan op weg naar Abydos

Dag 4 t/m 8 
We verblijven in het House of Life - je bent uitgenodigd om deel te nemen aan de meditatiesessies in de ochtend - heilige danssessies - helende stem sessies - bezoeken aan de Tempel van Sety I - de Tempel van Ramsess II - Shunta Sil Beeb - Khum El Sultan en het Osireon die wij van boven kunnen aanschouwen. 

We brengen in deze periode een bezoek aan de prachtige tempel van de godin Hathor in Dendera. De tempel van de goddelijke vrouwelijke energie.

Dag 9

We reizen per trein naar Aswan. 

In de namiddag hebben we een zeiltocht op de Nijl. 

Dag 10 
's Morgens varen we op de Nijl naar Elephantine Island om de Khnum-tempel te bezoeken. 's Middags varen we naar Philae Island om de tempel van Isis te bezoeken. De tempel van de Goddelijke Oermoeder.

Dag 11
Per bus reizen we naar Edfu om daar de Tempel van Horus te bezoeken. Per trein reizen we in de namiddag terug naar Abydos

Dag 12
We nemen onze rust.

Dag 13

We integreren onze ervaringen. 

Dag 14

Afsluitend ceremonie.  

Dag 15 
In de vroege ochtend reizen we naar Luxor voor onze vlucht naar huis. 

kom in contact met de godin in jezelf

Kosten programma

De kosten van het 15-daagse programma Egypt, Roots of the Goddess bedragen voor een eigen kamer € 2700, - (euro).

De kosten voor een gedeelde kamer zijn € 2450 , - (euro) 

Het is inclusief hotelaccommodatie gebaseerd op het delen van een kamer - ontbijt - lunch - diner - activiteitenprogramma en vervoer.

Het is exclusief vliegticket naar Egypte - visum - intree kaarten voor de tempels  en eventuele wellnessmassages en healing behandelingen.

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan Egypt, Roots of the Goddess of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

Belangrijke noot:
Het House of Life is gebouwd om een healingcentrum te zijn. We volgen daarom het beleid dat van de coaching and trainingskosten 5% naar de Foundation House of Life gaat. Hiemee geven wij diegene die niet de volledige kosten kunnen betalen een kans om de retreat Egypt Roots of the Goddess tegen een gereduceerde prijs in het House of Life te volgen. Wordt dit fonds niet aangesproken dan zal de Foundation House of Life het bedrag besteden om sociale projecten te bekostigen in het dorp Abydos. Zie daarvoor de doelstelingen van de Foundation House of Life.   

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

Egypt Roots of the Goddess 

Je wilt je opgeven voor dit programma?  

Je bent welkom om deel te nemen aan dit programma. 

Registration Egypt Roots of the Goddess

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com