meditaties, massages en klankhealingen

Hathor Healing Retreat

Misschien heb je al langer de wens de cultuur van het Oude Egypte te bezoeken en wil je deze in de diepte ervaren. Misschien voel je een behoefte aan inkeer om op diep ziels- niveau te willen werken aan een thema wat al langer in je leven van invloed is op je functioneren. Mogelijk vraagt je fysieke gesteldheid om extra aandacht. De Hathor Healing Retreat is door het House of Life speciaal samengesteld om aandacht te schenken aan persoonlijke thema’s en het persoonlijk proces van elke deelnemer. 

Daarnaast vormen meditaties, healingen, massages, klankhealingen, behandelingen op bijzondere krachtplekken in de tempel van Abydos en het House of Life een belangrijk onderdeel om te werken aan het persoonlijk proces van elke deelnemer.

Delen is Helen. De processen worden in groepsbijeenkomsten onder leiding van Yvon/Aset en Horus gedeeld en daar waar nodig individueel behandeld. 

Werken aan individuele healing processen 

Programma 

Dag 1
Aankomst Luxor. In Luxor zullen we drie nachten blijven.

Dag 2
We zullen de Vallei der Koningen en de Tempel van Hatshepsut bezoeken.

Dag 3
We bezoeken de indrukwekkende Tempel van Karnak. We zullen mediteren in de kapel gewijd aan de godin Seghmet. Na de lunch bezoeken we de Tempel van Mut. Nadat we onze rust hebben genomen en hebben gegeten bezoeken we in de avond de Tempel van Luxor. 

Dag 4

In de ochtend vertrekkken we naar het House of Life in Abydos. Op weg naar Abydos bezoeken we de Tempel van Hathor in Dendera. We zullen omstreeks 18:00 in het House of Life in Abydos arriveren. 

Dag 5 - 10
We bezoeken en verblijven regelmatig in de Tempel van Sety, het Osireion en de Ramsess II-tempel. We zullen mediteren in de Horus en Isis / Hathor kapellen van het House of Life en zullen aan ons proces werken. Er zijn regelmatige ontmoetingen met Aset en Horus waar informatie wordt gedeeld en processen worden besproken. Er worden massages, voetbaden en healing rituelen aangeboden.

Dag 11 en 12
We gaan naar Aswan en blijven daar twee nachten. Op weg naar Aswan bezoeken we de Horus tempel in Edfu. In Awan bezoeken we Elephantine Island en de tempel van Khnum. In de middag bezoeken we het eiland Philae, de tempel van Isis. 

Dag 13 

Op onze terugweg naar Abydos bezoeken we de tempel van Komombo die gewijd is aan de krokodillen God Sobek.

Dag 14 - 21
We verblijven in het House of Life in Abydos en blijven werken aan ons individuele healing proces.

Dag 22
Vertrek naar het vliegveld van Luxor.

Tijdens het verblijf in het House of Life zijn oude Egyptische behandelingen beschikbaar, waaronder lichaamsmassages met de heilige oliën, voetbaden en voetmassages, genezende en reinigende rituelen.

De Hathor Healing Retreat en de course Ancient Egyptian Healing hebben hetzelfde reisprogramma en reisen daarom met elkaar. Inhoudelijk echter verschilt het programma.   

We behouden ons het recht voor om de reisroute te wijzigen.

Data Hathor Healing Retreat 2023

27 april t/m 18 mei ( 22 dagen ) 

5 t/m 26 oktober ( 22 dagen ) 

Hathor Healing Retreat 2024

24 april t/m 15 mei  ( 22 dagen ) 

3 oktober t/m 24 oktober  ( 22 dagen ) 

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de Hathor Healing Retreat of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

Aandacht voor persoonlijke thema's  

Kosten programma 

Eigen kamer: € 4750, - (eur) 22 dagen. 

De Hathor Healing Retreat wordt aangeboden op basis van volpension, inclusief alle hotelaccommodatie, tempel tickets, het complete behandel en coaching traject en het vervoer.

Hierbij horen niet het vliegticket, visa, Covid 19 testen en reisverzekering. 

De Hathor Healing Retreat kan plaatsvinden als er minimaal twee en maximaal acht deelnemers zijn.

Belangrijke noot:
Het House of Life is gebouwd om een healingcentrum te zijn. We volgen daarom het beleid dat van de retreat kosten 5% naar de Foundation House of Life gaat. Hiemee geven wij diegene die niet de volledige retreatkosten kunnen betalen een kans om de Hathor Healing Retreat tegen een gereduceerde prijs in het House of Life te volgen. Wordt dit fonds niet aangesproken dan zal de Foundation House of Life het bedrag besteden om sociale projecten te bekostigen in het dorp Abydos. Zie daarvoor de doelstelingen van de Foundation House of Life.   

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

Hathor Healing Retreat 

Je wilt je opgeven voor dit programma?  

Je bent welkom om deel te nemen aan dit programma. 

Registration Hathor Healing Retreat

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2023 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com