De Hemel zingt  

Hathor Healing Voice Retreat 

Terwijl de ziel muziek hoort en ervan onder de indruk komt,

oefent zij onbewust een hogere rekenkunde uit.

Zij stemt zich zonder het te weten....

oude tempels en heilige krachtplekken  

5 tot 19 september 2024

3 tot 17 september 2025

Hathor Healing Voice 

Eén van mijn grote muzikale liefdes is het zingen en het begeleiden van koren en ensembles. Werken aan de ontwikkeling van de zangstem van kind tot volwassenheid, het beleven van samen zingen, van elkaar ontmoeten in een lied en daarmee dienstbaar zijn aan elkaar en anderen heeft een geweldige uitwerking op zowel de koorzanger als de luisteraar.

Je stem tot leven brengen 

De stem een prachtig en subtiel instrument 

De afgelopen veertien jaren in Egypte hebben ervoor gezorgd dat ik in de tempels van Egypte en in het House of Life veelvuldig heb kunnen werken met De Helende Stem als een bijzonder mooi en subtiel instrument, met name in de prachtige en zo bijzondere Tempel van Sety I in Abydos. Een tempel die een belangrijke plek heeft in mijn hart, maar ook de tempel van de Godin Hathor in Dendera en de tempel van Isis in Aswan. 

De stem, onze Levende ziel    

‘In de ogen zie je de ziel van de mens,

in de stem hoor je de ziel van de mens’

Als we dit echt tot ons door laten dringen beseffen we hoe diep de uitwerking van een stem op onze ziel kan zijn.

Wie kent niet de zanger of zangeres wiens stem en lied zo diep in ons hart doordringt dat het bijna niet uit te leggen is waarom en wat zo diep in ons wordt aangeraakt?

Wie kent niet de uitwerking van de spreekstem op onze emotionele gemoedstoestand?

In den beginne was er het ‘Woord,’ was er de klank en was het de klank waaruit de schepping ontstond.

We weten van oude spirituele tradities zoals de oude Egyptenaren en de Tibetanen dat klank en trillingen werden gebruikt als levitatie om de natuurwetten en zwaartekracht te beïnvloeden.

Werken met de stem is dan ook werken met de levende ziel en ons scheppend en creërend  vermogen.

De wijsheid van de helende stem 

Helend Zingen 

Helend zingen is een vorm van zingen waarbij gebruik wordt gemaakt van onze zangstem om ons zelf genezend vermogen aan te spreken, te ontwikkelen en ons bewust te maken dat we scheppende en creërende wezens zijn.

Helend zingen kan zich uiten in het zingen van boventonen, specifieke klanken, specifieke woorden, mantra’s, stemimprovisaties en helende liederen.

De uitwerking van helend zingen op de mens is dat de trillingsfrequentie van ons lichaam wordt verhoogd wat een positieve invloed heeft op de werking van ons vegetatieve zenuwstelsel, onze hormoonhuishouding en ons immuunsysteem.

Helend zingen heeft een positieve invloed op ons fysieke gestel in zijn algemeenheid en op ons geestelijk, emotioneel en spiritueel welbevinden.

Het allermooiste van helend zingen is dat je altijd je eigen instrument tot je beschikking hebt, op ieder uur van de dag en op ieder moment dat je het nodig hebt.

Het bezingen van de Schepping 

De Godin Hathor

In het oude Egypte was er een groep priesters en priesteressen die verbonden waren met de stem en het gebruik van de stem tijdens speciale gelegenheden.

De energie en het Licht van al deze priesters en priesteressen was verbonden met het Licht en de Energie van de Godin Hathor.

Ze hadden allemaal één speciale gave. Ze heelden en transformeerden met de gave die in de trilling van hun stem besloten lag. De trilling, de frequentie die behoort tot de natuur. De trilling en de frequentie van de Schepping.   

De trilling en frequentie van de Schepping betekent dat er een bepaalde trilling wordt doorgegeven via de stem die direct van invloed is op de creatie en vormgeving van de omgeving.

Ze gebruikten het in de oude Egyptische tempels om de dagelijkse rituelen met hun gezangen kracht bij te zetten. 

Ze gebruikten het om het ongeboren kind gerust te stellen en om de geboorte van het nieuwe leven hier op deze Aarde voor te bereiden.

Ze gebruikten het om de moeder te beschermen in het gevaarlijke proces van de geboorte van haar nieuw geborene. 

Ze gebruikten het tijdens het mummificatieproces om de ziel van de overledene het vertrouwen te geven de heilige reis naar Amenti te aanvaarden.   

Kortom de Hathor tempel priesters en priesteressen waren met hun gezangen en hymnen betrokken bij bijna alle rituelen in het oude Egypte en haar tempels.

Zing je spirituele passie 

Onvoorwaardelijke Universele liefde

De Hathor-priesters en priesteressen begrepen welke energie er verborgen lag achter elk klank die zij zongen, achter elk woord dat in een hymne werd uitgesproken. Ze wisten zich te verbinden met de onvoorwaardelijke universele liefde die in hun harten leefden. 

De transformerende kracht van de stem 

Lichamelijke en Spirituele perfectie  

Ze werkten met de energie en het licht van de Godin Hathor, maar ook met de andere archetypische en creatieve krachten om via hun stem healing en transformatie te bewerkstelligen en te creëren.

Ze wisten via de stem een perfecte samenwerking aan te gaan met de spirituele archetypische krachten die hun ziel ondersteunden tijdens hun healingwerk. 

er zijn verschillende manieren van zingen 

'Er zijn vele wegen die naar Egypte leiden'

Er zijn vele manieren om je stem te gebruiken die ervaren kunnen worden als de Healing Voice. De Hathor Healing Voice Retreat zal bestaan uit een klein deel theorie over de stem en de ademhaling, maar richt zich vooral op de praktische ervaringen die zingen teweegbrengt in onszelf, in contact met de elementen in de natuur en in gelijkwaardigheid met anderen.

een hernieuwd contact met de goden en godinnen 

De verbinding met onze helende stem

Tijdens de retraite gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

* We stellen ons aan elkaar voor en besteden aandacht aan de anatomie en fysiologie van de stem en onze ademhaling.

* Via oefeningen en praktijkopdrachten gaan we om met de vele manieren waarop we onze stem, onze ademhaling en onze zangstem in relatie tot onze ziel gebruiken….

* We onderzoeken de kracht van het Woord in verband met het gebruik van onze stem. Wat doen liedjes en teksten met ons? Zingen met de framedrum en andere instrumenten.

* We gebruiken stemimprovisaties - met bestaande liedjes - met geluiden en intenties.

* Boventoonzang. Het direct op het fysieke lichaam ervaren van de stem om het helend vermogen van het lichaam te stimuleren.

* Zingen vanuit je Ziel in de Natuur en in verbinding met de Tempels en Heilige plaatsen in Egypte.

* We zullen de ervaringen delen die we zullen hebben in de tempels van Egypte en de boodschappen die tot ons zullen komen.

* We zullen werken met de kennis van het oude Egypte om de speciale relatie tussen de energie van de Godin Hathor en de God Horus te begrijpen.

* Heel belangrijk, we zullen onze stem vieren en eren en we werken op een vreugdevolle en ontspannen manier samen op basis van respect en liefde.

* We reizen door Egypte om onze verbinding met de tempels en heilige plaatsen van het oude Egypte te voelen, te ervaren en te hernieuwen.

* We zullen werken aan het activeren van de verbinding met de oude wijsheid en energie van de Godin Hathor en de God Horus - de Godin Seghmet - de God Khnum - de Godin Isis en haar zus de Godin Nepthys.

de kennis van de oude Egyptenaren 

Voor wie....

De Hathor Healing Voice Retreat is bedoeld voor diegenen:

* Die voelen dat hun hart zich wil uiten door middel van hun stem, liedjes en door stemimprovisaties.

* Die graag met de stem werken en voelen dat de stem de weg naar hun innerlijke ziel is.

* Het is bedoeld voor diegenen die openstaan voor het idee dat de stem onszelf en anderen kan helen.

* Het is bedoeld voor degenen die voelen hoe de oude Egyptenaren deze heilige kennis al bezaten en ermee werkten.

Bekrachtiging van jezelf 

Programma Hathor Healing Voice Retreat

Dag 1: Aankomst in Luxor.

Dag 2: 09:00 Ceremoniële opening
Bezoek aan de Vallei der Koningen. Bezoek aan de Hatshepsut-tempel

Dag 3: 08:00 Bezoek aan de Karnak-tempel. Ritueel bij het Heilige Meer. Speciale ceremonie in de kleine tempel van Ptah en Seghmet. Bezoek aan de tempel van Luxor. Op weg naar Abydos.

Dag 4 tot dag 8:
Tijdens een verblijf in het House of Life zullen we dagelijks de nieuwe dag beginnen met een persoonlijke boodschap - met helende stemsessies - klankmeditaties - zangsessies - bezoek aan de Sety I tempel - de Ramsess II tempel en de omgeving van het Osireion - in de avond delen we ervaringen met Horus van Abydos en Yvon/Aset om de persoonlijke processes te begrijpen en te ondersteunen.

Dag 7:
Een bezoek aan de prachtige tempel van de Godin Hathor in Dendera. De tempel van de sacred temple songs & music en de goddelijke heilige vrouwelijke energie.

Dag 9:
In de vroege ochtend reizen we met de trein naar Aswan. In de middag zeilen op een falukka op de rivier de Nijl.

Dag 10:
We bezoeken de Khnum-tempel op het eiland Elephantine voor een speciaal ritueel. In de middag bezoeken we de Tempel van Isis op het eiland Philae om haar eer te brengen door onze liedjes voor haar te zingen.

Dag 11:
We reizen met de bus naar de Horus tempel in Edfu. We zullen ons verbinden met de mannelijke energie van de God Horus. Daarna vervolgen we onze reis terug naar Abydos met de trein.

Dag 12 & 13:
We nemen rust. We delen onze ervaringen en persoonlijke processen.

Dag 14:
We integreren de ervaringen van deze 13-daagse Hathor Healing Voice Retreat via het laatste slot ritueel.

Dag 15:
In de vroege ochtend reizen we naar Luxor om de binnenlandse vlucht naar Caïro te nemen en onze reis naar huis voort te zetten.

Reviews 2022

Reviews 2022

‘The best retreat I have ever been part of in my life! I cannot recommend this retreat enough. The heights and depths we reached as a group together and individually were life changing!' Finola McFadden Ireland

'Als je behoefte hebt aan voeding voor de ziel, dan zit je bij deze reis helemaal op jouw plek. Qua organisatie, programma, leermomenten, kennis van het Oude Egypte, beleving, afwisseling en mooie muzikale momenten was het een top-reis. Ook het bezoeken van tempels en bijzondere plekken is ruim aanwezig. En dit alles onder de hartverwarmende en bezielende leiding van Yvon/Aset Taken. Ook het House of Life hotel met fijne kamers, zwembad en heerlijk eten en fijn bedienend personeel is een aanbeveling'. Angela Becht Nederland 

'Mijn naam is Chantal, ik ben nu 42 jaar. 

Bij de House of Life (Horus van Abydos en Yvon/Aset Taken) heb ik de cursus Hathor Healing Voice gedaan, de allereerste die werd gegeven in september 2022. Ik werd het jaar daarvoor al geïntroduceerd met bijzondere klankervaringen in mijn praktijk. Al een lange tijd was ik op zoek naar wat dit nu precies was. Door Yvon/Aset leerde ik dat dit de Healing Voice is. 

Ik verlangde meer achtergrond kennis, verdieping in het werken met de Healing Voice en dat heb ik gekregen. De weken waren intens, we hebben ontzettend veel gedaan en de Spirits waren ons goed gezind, alles zat mee. De gehele reis was fantastisch verzorgd en Yvon/Aset is een absolute kanjer… niet alleen met haar kennis en ervaring in Egypte, ook het inzetten van de krachten, waar deze nodig zijn. We hebben veel gezien en konden ons verbinden met onze Healing Voice op magische plekken.

Ook Horus van Abydos had zijn input. Ik ben diep gegaan, heb genoten en heb nieuwe inzichten gekregen. Heb ontdekt hoe krachtig mijn Healing Voice is en met welke Goden ik ben verbonden. Alles is dieper ingebed en ook de Sisters met wie ik deze cursus deed… waren magisch. We waren een gemêleerd gezelschap met allemaal een eigen inbreng. Wederzijds respect, serieus maar ook veel gelachen. Er zijn tranen gelaten en diepe delen geheeld. Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb meegemaakt en zo fijn, de bedding die Yvon/Aset (en Horus van Abydos) hebben ingezet in het prachtige House of Life… ongekend. Ik zou zo weer gaan om nog dieper te gaan! Heel erg bedankt Yvon/Aset en de prachtige medecursistes met wie deze reis nog mooier was.' Chantal Dorfel Nederland 

 

Reviews 2023

Reviews 2023

'Er is een nieuwe deur voor mij geopend! Het gevecht in mijzelf is gestopt en vrede is gesloten. Ik loop nu vol vertrouwen verder omdat ik weet dat ik volledig leef vanuit mijn hart en luister naar mijn eigen waarheid.

Leren over het oude Egypte en de oude Mysterie scholen in de meest heilige plaatsen van die tijd heeft mij duidelijk gemaakt dat ik op mijn manier wil bijdragen aan een wereld waarin deze kennis wordt herinnerd. Deze reis heeft me zo diep geraakt en het is zeker niet het einde maar eerder een nieuw begin. Mila Jade Kuppens België. 

'De Hathor Healing Voice is in staat om iets uit te zuiveren in jezelf. Ik geloofde er eigenlijk niet in maar het werkt Prachtig! Door Aset werden we gestimuleerd te zingen en werden we door onbekende velden en stadiums heen geleid waardoor we klik klik klik in aanraking kwamen met ons verdriet en onze pijn en we onze ziel konden bevrijden en helen. Daarvoor in de plaats kwam mijn blijdschap en mijn zelfvertrouwen terug in wie ik echt diep van binnen ben. We hebben onszelf en elkaar geheeld met onze Helende Stem. Ik hoop dat er nog vele Hathor Healing Voices zullen volgen.' Gotlind Freytag Duitsland. 

'Het was een prachtige helende reis naar de krachtplekken van het oude Egypte, en heel diep naar binnen. Ik ben zo dankbaar Aset! Voor alles wat jij hebt gedaan en doorstaan om deze plek voor ons beschikbaar te maken, voor jouw enorme liefde  en de (fysieke en spirituele) bedding die je ons gaf om te groeien. Mij heeft het nog dichter bij mezelf gebracht en ik voel nu veel sterker waar ik voor ben, hier, nu. Ik ben diep geraakt door het samen zingen (en reizen, ontdekken, zwemmen, eten, spelen..), met prachtige wijze vrouwen op verschillende punten in hun fysieke leven. Manorama van de Panne Nederland. 

 

Deelname kosten 

5 - 19 september 2024

3 - 17 september 2025

Vroegboekkorting tot 1 juli 2024 en 2025.

Eenpersoonskamer € 2850,- ( eur)

Tweepersoonskamer € 2550,- (eur) 

Na 1 juli 2024 en 2025:

Eenpersoonskamer € 3100, - ( eur ) 

Tweepersoonskamer € 2800, - ( eur ) 

Het programma wordt aangeboden op basis van volpension, inclusief alle hotelaccommodatie, vervoer en programma-activiteiten. Het is exclusief vliegtickets, visa, de tickets voor het bezoeken van de tempels.

Belangrijke opmerking: The House of Life is gebouwd om een ​​healingcentrum te zijn. Wij volgen dan ook het beleid dat 5% van de coaching- en trainingskosten naar de Foundation House of Life gaat. We geven degenen die de volledige coaching- en trainingskosten niet kunnen betalen een kans om de Hathor Healing Voice tegen een gereduceerde prijs te volgen. Als dit fonds niet wordt gebruikt, zal de Foundation House of Life het bedrag besteden aan sociale projecten in het dorp Abydos.

Zie de doelstellingen van de Stichting House of Life.

Heb je ons een e-mail gestuurd en antwoord ontvangen, controleer dan je spambox!

je levensboek vinden en ervaren in Abydos 

Healing Centrum House of Life 

Yvon/Aset is muziektherapeut, sound healer en ancient Egyptian healer. Haar leven is een missie die ze eerst in Nederland heeft vervuld. Nu vervult ze het in Abydos, Holy City of Ancient Egypt en in Nederland. Samen met haar spirituele healingpartner Horus van Abydos is zij de mede-oprichter van het huidige House of Life in Abydos, een healingcentrum gebaseerd op het gedachtengoed van de legendarische Omm Sety.

Abydos is een heilige spirituele plek waar je een glimp van je levensboek kunt vinden en ervaren. Hun missie is om de regenwolken rondom het Licht van de Zielen van de mensen die het nodig hebben te zuiveren zodat zij de mens kunnen worden die ze bedoeld waren te zijn. 

Horus van Abydos is een ancient Egyptian priester en healer puur sang. Hij is opgeleid en getraind door de legendarische Omm Sety (Dorothy Eady) die in hem zijn ancient Egyptian spirit herkende. Op zijn beurt heeft hij zijn kennis sinds 2008 overgedragen aan Aset. 

Hathor Healing Voice 

Je wilt je opgeven voor dit programma?  

Je bent welkom om deel te nemen aan dit programma. 

Registration form Hathor Healing Voice

Ervaringen van onze gasten door de jaren heen....

Verblijfservaringen lezen?  

Wil je weten hoe onze gasten onze programma's hebben ervaren klik dan op deze link:

'Ervaringen van onze gasten door de jaren heen.....'

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com