Gezondheidszorg in het oude Egypte

Hathor Medicine in Ancient Egypt

Naast haar indrukwekkende cultuur heeft het Oude Egypte in haar geschiedenis ook de kiem gelegd voor onze huidige gezondheidszorg. In de ‘Per Ankh’ – ‘Huizen van Leven,’ de afdelingen in de tempels van weleer werden diagnoses gesteld, medicijnen ontwikkeld, operaties uitgevoerd en de zieken verpleegd.

De diepe religieuze, spirituele en magische verbinding met het Universum was de bron voor kennis en healing welke werd geïntegreerd in het dagelijks leven van ziekten en gezondheid.

kennis uit het oude Egypte over genezen

Vergaande kennis van het fysieke lichaam

Deze door het House of Life zorgvuldig samengesteld programma brengt ons in contact met de gezondheidszorg in het oude Egypte. We doen dit door de bijzondere plekken en tempels te bespreken die met dit onderwerp te maken hebben en maken kennis hoe de oude Egyptenaren konden beschikken over een vergaande kennis van het fysieke lichaam en medische handelingen toepasten die tot op de dag van vandaag nog steeds door medici worden gebruikt om een diagnose te stellen.

Informatie op de gevonden papyrussen laten zien dat onderzoek en diagnose stellen bekend waren nog voor de Grieken ons deze wijsheid leerden. Een programma zeer aanbevolen voor medisch geïnteresseerden.

zorgvuldig samengesteld op aanvraag 

Programma op aanvraag 

Medicine in ancient Egypt is een programma dat alleen op aanvraag wordt samengesteld. Het programma omvat uitgebreide informatie over de gezondheidszorg in het oude Egypte en een bezoekersprogramma die de belangrijkste plekken en tempels in Egypte aan zal doen.

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan Hathor Medicine in Ancient Egypt of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2023 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com