gericht op ontspanning en rust

Hathor Song Retreat

Je hebt behoefte aan een korte periode van rust. Daarnaast wil je ook aandacht schenken aan een thema in jezelf wat al langer aandacht verdiend. De door het House of Life samengestelde Hathor Song Retreat kan jou daarbij helpen.

Gedurende deze week lopen we met je mee en werken we aan jouw thema. Naast de diverse technieken als meditaties, healingen, voetbaden, massages en behandelingen op bijzondere krachtplekken in de tempel van Sety I, zullen we vooral werken met de helende stem in ons en de helende effecten van de healing songs, muziek, dans en beweging op onze ziel.

Daarnaast is het verblijf in het House of Life gericht op ontspanning en rust. Yvon/Aset en medewerkers zullen je in dit proces ondersteunen.

healing songs, muziek, dans en beweging

Hathor Song Retreat 2024

30 juli t/m 6 augustus 2024

De Hathor Song Retreat kan plaatsvinden als er minimaal twee en maximaal acht deelnemers zijn.

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de Hathor Song Retreat of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

werken met de helende stem in ons

Kosten Hathor Song Retreat 2024

Eigen kamer: € 1700, - (euro)

Gedeelde kamer: € 1450, - ( euro) 

The Hathor Song Retreat wordt aangeboden op basis van volpension, inclusief alle hotelaccommodatie, vervoer, behandelingen, training en coaching. 

Het omvat niet het vliegticket, visa, Covid 19 testen, de tickets voor de tempels en een reis en annuleringsverzekering.

Belangrijke noot:
Het House of Life is gebouwd om een healingcentrum te zijn. We volgen daarom het beleid dat van de coaching and trainingskosten 5% naar de Foundation House of Life gaat. Hiemee geven wij diegene die niet de volledige kosten kunnen betalen een kans om de Hathor Song Retreat tegen een gereduceerde prijs in het House of Life te volgen. Wordt dit fonds niet aangesproken dan zal de Foundation House of Life het bedrag besteden om sociale projecten te bekostigen in het dorp Abydos. Zie daarvoor de doelstelingen van de Foundation House of Life.   

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com