House of Life Healing Centrum

Het House of Life is een healing centrum voor healing, retraites, behandelingen gericht op fysieke klachten. Ook kan je er opgeleid worden tot Ancient Egyptian Healer. Het House of Life dankt zijn naam zijn naam aan de afdelingen in de tempels uit het oude Egypte die Per Ankh werden genoemd – Huis van Leven – House of Life.

In deze afdelingen van de tempels werden in de oudheid door priesters en priesteressen de zieken behandeld en verpleegd en zij kunnen dan ook gezien worden als de voorlopers van onze huidige ziekenhuizen. Het House of Life in de tempel van Abydos was beroemd en stond bekend als zeer bekwaam om zijn kennis en trok alleen de allerbeste healers aan.

Het Per Ankh hiëroglief is om die reden ook het logo van het House of Life Abydos. De Per Ankh is geplaatst in de bergen. De bergen symboliseren de heilige plek ‘de Gab’ , een zeer bijzondere plek en daarmee verwijzen we naar de oude Egyptische spirituele grondslag waarop het House of Life is gebaseerd.

Spirituele Healing tradities

In het spiritueel gedeelte van het House of Life Healing Centrum kunt u de fundamenten van de spirituele healing tradities gebaseerd op de oude Egyptische religie nog steeds bestuderen. Het is nauw verbonden met het oude Egypte van de 19de dynastie ten tijde van Farao Sety I en Ramses II. De helende spirituele energieën uit dit oude Egypte zijn tot op de dag van vandaag nog bijna tastbaar aanwezig in de tempel van Sety I. Healingcentrum House of Life is dan ook een centrum waar de kennis over de healingen en de rituelen uit het oude Egypte verzameld, bewaard en nog steeds ingezet worden om healingen op fysiek en geestelijk gebied tot stand te brengen. Dat de healingen en rituelen uit het oude Egypte niets aan kracht hebben verloren laten de ervaringen zien en leiden ook in de 21ste eeuw tot verrassende resultaten.

Hoe het House of Life Healing Centrum u kan helpen

Healingcentrum House of Life is een plek waar u de bijzondere energie uit het oude Egypte kunt ervaren en nodigt u uit om bij u zelf naar binnen te gaan. Het is een plek waar uw spirituele zijn zich kan ontwikkelen met als doel uw plek hier op Aarde te versterken. Dit doet zij door u te helpen het licht van uw ‘Ba’ te versterken en u te leren uw ‘Ka’ te beheersen.

Het wil u helpen als het leven niet verloopt zoals u had gehoopt of waar u zo uw best voor doet. Het heelt zere delen in uw hart zodat ons innerlijk licht weer kan gaan schijnen. Het is een plek waar licht en liefde uit kunnen  groeien  tot onbaatzuchtigheid en pure kracht in dienst voor het welzijn van u zelf, uw familie, uw vrienden en tenslotte voor het welzijn van de samenleving en onze Aarde.

Het is een plek waar hernieuwd kennis gemaakt kan worden met de fundamenten van een spirituele traditie van wijsheid en kennis die zijn oorsprong kent in het oude Egypte en daarvoor en in ons leeft. Het wil u laten ervaren dat in ieder van ons een spirituele dimensie leeft.

Het is een plek waar u zich kunt verdiepen in deze oorsprong en waar u  zich spiritueel kunt ontwikkelen. Deze ontwikkeling is op de eerste plaats ter heling van uw eigen persoonlijk bedoeld. Daarnaast is het House of Life healing centrum een plek waar u zich kunt ontwikkelen om als Ancient Egpytian Healer te werken om dit in te zetten om altijd eerst u zelf en dan uw medemens te helpen.

Meditatie en behandelingen

Het Healing Centrum House of Life heeft de beschikking over twee meditatie kapellen – de Isis Hathor en de Horus kapel – een les en ontmoetingsruimte – twee behandelkamers – twee spreekkamers en een sound healing kamer.

Verslag Hathor Retraite door Leone Strizik

Abydos is een van mijn favoriete plaatsen van heel Egypte en het was altijd mijn wens om daar langer te verblijven. De laatste decennia heb ik veel kennis vergaard over het Oude Egypte. Maar sinds 2007 is er een verlangen om dieper te gaan en de echte waarheid erachter te voelen. Dus ik was echt verheugd toen ik het House of Life in Abydos vond. Terwijl ik net met pensioen was gegaan in augustus 2012, werd de Hathor Retraite onder begeleiding van Horus en Aset een inwijding in een nieuwe cyclus.

Deelnemen aan deze retraite was een wonderlijke, ontroerende en ook verrassende ervaring. Onder de supervisie en deskundige begeleiding van Horus en Aset was ik in staat om de energie van de Goden en Godinnen in de tempel van Seti I te voelen, en hoe dit in mijzelf resoneerde. Het mediteren in de kapellen en hallen van de tempel hielpen mij om erg diep te gaan; lang vergeten en onderdrukte gevoelens en emoties kwamen naar boven en werden geheeld. Eén van de meest ontroerende ervaringen was het ontdekken van de reden van een diep verdriet dat ik decennia met mij had meegedragen. Het helen van dit verdriet was een ervaring die mijn leven heeft veranderd. Ik ontving heel duidelijk beelden en boodschappen. Elke avond had ik een persoonlijk gesprek met Horus en Aset waar we mijn ervaringen bespraken en op welke manier ik deze in mijn leven kan integreren. Er werden rituelen gedaan om mij te ondersteunen, te beschermen en te sterken gedurende het proces en het vervolg ervan. Ik waardeerde ook heel erg de klankhealing sessies van Aset in het House of Life.

Abydos en het House of Life zijn prachtige plaatsen en boden de ruimte om mijn vermogens en kwaliteiten te ontwikkelen en mijn perceptie aan te scherpen. Er stond altijd ervaren personeel voor mij klaar en zij zorgden goed voor me. Ik ben erg dankbaar dat ik aan de Hathor Retraite heb deelgenomen. Ik werd gevoed en geheeld op ziels-, spiritueel en fysiek niveau. Ik kijk ernaar uit om opnieuw de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan een volgende retraite of workshop. Bedankt!

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com