lezingen, excursies en workshops

House of Life Healing Conference

Onlangs werd in het House of Life de eerste House of Life Healing Conferentie gehouden. Onze grote dank gaat uit naar onze gastsprekers, de Nederlandse Egyptoloog Huub Pragt, de in Egypte woonachtig Britse schilder Brian Flynn, de Nederlandse schrijver en schilder Margreet Merenit de Boer, de Egyptische archeoloog Ayman Damarany, de Egyptische healer Raba Awyan en de Amerikaan en de in Egypte woonachtig Amerikaanse schrijver en onderzoeker Patricia Awyan - Lehman voor hun fascinerende lezingen. Stuk voor stuk zijn het gepassioneerde vertellers met een grote liefde voor het oude Egypte en kennis en ervaring over hun vak.

de eerste Healing Conferentie in Abydos

Documentaire 'Pilgrimage to heal your soul' 

Onze grote dank gaat ook uit naar de filmmaker, schrijver, arts en onderzoeker Ashraf Ezzat en zijn vrouw Rehab voor de documentaire die zij hebben gemaakt over de eerste House of Life Healing Conferentie in 2019. Wil je een indruk krijgen van hoe het was, bekijk dan de korte YouTube-documentaire Pilgrimage to heal your soul.

wereldwijde ontmoetingen

House of Life Healing Conferentie 2020

Het succes van de eerste House of Life Healing Conferentie heeft ons ervan overtuigd dat dit een jaarlijks evenement moet worden. De tweede House of Life Healing Conferentie zal worden gehouden van 2 t/m 8 april 2020. De officiële opening van de House of Life Healing Conferentie 2020 vindt plaats op woensdagavond 1 april. De sluiting is op woensdagavond 8 april.

Wederom hebben wij gepassioneerde gastsprekers en workshopleiders uitgenodigd op het gebied van Egyptologie, Archeologie, Kunst en Hollistische Healing kennis gebasseerd op de kennis van de oude Egyptenaren.

Adem - Stem - Aanraking 

Een aanbod van maar liefst drie cursussen.

Een nieuw element in de House of Life Healing Conferentie van 2020 zal zijn het aanbod van maar liefst drie curssussen op het gebied van adem ( “Transformational breathing, based on ancient Egyptian insights regarding the Ankh” by Erica Rijnsburger) -  sound healing ( “The Healing Voice, the healing power of sound and frequencies in ancient Egypt” by Aset) en aanraking (“Bio Magnetic Touch Healing, the awareness of the healing power of Just Touch” by Raba Awyan) waarmee de deelenemer zelf verder kan werken.  

nieuwe ontmoetingen in 2020

Programma en inschrijving 

Bekijk de Brochure House of Life Healing Conference 2020

Wil je deelnemen aan deze bijzondere conferentie klik dan op het Inschrijfformulier House of Life Healing Conference 2020 

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2019 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com