Hoe zij heelden en onderwezen

In de voetsporen van de oude Egyptenaren 

In de voetsporen van de oude Egyptenaren, hoe zij heelden en onderwezen is een driedaagse workshop waarin ik al mijn spirituele en therapeutische ervaringen en de kennis die ik sinds 2007 in Egypte en daarvoor heb opgedaan, heb samengebracht.

de kennis van de oude Egyptenaren

Doorgeven van kennis 

Het doorgeven van de kennis van de oude Egyptenaren is één van mijn grote liefdes en passies. De afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel plezier in mijn praktijk in Nederland de zevendaagse cursus In de voetsporen van de oude Egyptenaren gegeven. Ik heb besloten in 2020 In de voetsporen van de oude Egyptenaren, hoe zij heelden en onderwezen aan te bieden in de vorm van drie losse workshop dagen.

Het volgen van de drie workshop dagen is een uitstekende manier als je je wilt voorbereiden op een reis naar Egypte, een retraite verblijf in het House of Life en de opleiding Ancient Egyptrian Healing.  

Kosmolgie van het oude Egypte 

Drie workshopdagen in Nederland in 2020

Workshop dag 1 zal plaats vinden op zondag 12 januari 2020. De tweede workshopdag zal aangeboden worden op zondag 17 mei. De derde workshopdag vindt plaats op zondag 28 juni. 

De kosten voor deze drie losse workshop dagen zijn € 185, - per dag. Het is inclusief koffie, thee en lunch. De dag begint om 10:30 uur en duurt tot 16:30 uur.

de spirituele nalatenschap van de oude Egyptenaren 

De onderwerpen tijdens de workshop dagen

Dag 1
Kosmologie van het oude Egypte. We verdiepen ons in de mythologie, de mysteriën en de spirituele nalatenschap van de oude Egyptenaren waarin het scheppingsverhaal en het ontstaan van het Universum en Aarde centraal staan.

Dag 2
De archetypische universele krachten die de Egyptenaren omschreven als Goden en Godinnen. We gaan ervaren dat deze archetypische universele krachten nog steeds als een blauwdruk in ons aanwezig zijn en de bron vormen van scheppingskrachten in en buiten ons.

Dag 3
Mensbeeld van de oude Egyptenaren en hoe de mens zijn plek in het Universum innam. We houden ons bezig hoe zij dachten over ziekten en gezondheid en hoe zij daarmee omgingen. Mensbeeld van de Egyptenaren en welke methoden werden gebruikt om ziekten te helen.

Workshops in Nederland

Waar vinden de workshopdagen plaats 

De workshopdagen vinden plaats in de praktijkruimte van Gaia Healing Center in Ruurlo (Gelderland).

Gaia Healing Center
Muldersweg 3
7261 LG Ruurlo

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de In de voetsporen van de oude Egyptenaren of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2019 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com