Hoe zij heelden en onderwezen

In de voetsporen van de oude Egyptenaren 

In de voetsporen van de oude Egyptenaren, hoe zij heelden en onderwezen is een driedaagse workshop waarin ik al mijn spirituele en therapeutische ervaringen en de kennis die ik sinds 2007 in Egypte en daarvoor heb opgedaan, heb samengebracht. We staan aan de vooravond van een groot gebeuren. Ik ben mij zeer bewust dat de kennis van de oude Egyptenaren van onschatbare waarde is in de transitie naar de nieuwe Aarde.  

de kennis van de oude Egyptenaren

Doorgeven van kennis 

Het doorgeven van de kennis van de oude Egyptenaren is één van mijn grote liefdes en passies. De afgelopen jaren heb ik met veel liefde en passie in mijn praktijk in Nederland de zevendaagse cursus In de voetsporen van de oude Egyptenaren gegeven. Ik heb besloten in 2020 In de voetsporen van de oude Egyptenaren, hoe zij heelden en onderwezen aan te bieden in de vorm van drie losse workshop dagen.

Het volgen van de drie workshop dagen is een uitstekende manier als je voelt dat je wilt gaan meewerken aan de positieve verandering die op Aarde gaande is. Als je wilt voorbereiden op een reis naar Egypte, een retraite verblijf in het House of Life en als je in het House of Life in Abydos wilt starten met de opleiding Ancient Egyptian Healing.  

Bouwen aan de nieuwe Aarde 

Leven in een bijzondere tijd 

Meer en meer mensen worden wakker en kijken door andere ogen hoe wij met onze Aarde omgaan. Welke rol wij hierin spelen en welke plek wij innemen. Meer en meer mensen gaan beseffen dat we een nietig onderdeel zijn van een immense heilige kosmos. Opeens beseffen we dat de spirituele kennis waarover beschavingen als de oude Egyptenaren, de Maya’s, de Hopi indianen, de Aboriginals en al onze Afrikaanse, Aziatische en Oosterse voorvaderen beschikten, ons gaan helpen om de nieuwe Aarde te scheppen waarover in alle heilige geschriften wordt gesproken. Al meer dan tien jaar worden individueel mensen over de hele wereld aangeraakt en worden zij voorbereid om deze kennis weer opnieuw uit te dragen. Worden projecten gerealiseerd die ervoor gaan zorgen dat er plekken zijn waar deze hernieuwde oude kennis uitgedragen gaat worden. 

evolutie naar de nieuwe aarde 

Herinneren wie wij zijn 

Het House of Life in Abydos Egypte is een voorbeeld van zo’n project. Het is gerealiseerd om de unieke spirituele kennis van de oude Egyptenaren weer beschikbaar te maken voor iedereen die voelt dat deze oude kennis onze evolutie naar de nieuwe Aarde gaat helpen. We gaan ons opnieuw herinneren wie wij werkelijk zijn. 

Beschikbaar voor iedereen die oprecht en eerlijk is 

Unieke spirituele kennis 

Het House of Life draagt een unieke spirituele kennis uit over het mensbeeld en het beeld over ons Universum en haar creatie krachten. Een kennis die destijds door de Egyptische priesters en priesteressen in de Tempels van het oude Egypte werd onderwezen en destijds alleen beschikbaar was voor een kleine elite groep mensen. Nu is het beschikbaar voor al diegene die oprecht en eerlijk aan een nieuwe Aarde willen werken. Voor diegenen die al met twee voeten in die nieuwe Aarde staan of bezig zijn een eerste stap te zetten. Ben jij zo iemand dan is deze informatie voor jou wellicht relevant! 

Kosmologie van het oude Egypte 

Drie workshopdagen in Nederland in het voorjaar van 

zondag: 

De drie workshop dagen vinden plaats in het voorjaar en wel op zondag..... Tijdens deze drie dagen neem ik je mee in de spirituele kennis van de oude Egyptenaren en gaan wij onderzoeken hoe wij deze kennis heden ten dagen kunnen toepassen in ons dagelijks leven om daarmee eerst jezelf te helen en om te helpen de nieuwe aarde te scheppen waarover al duizenden jaren wordt gesproken.

de spirituele nalatenschap van de oude Egyptenaren 

De onderwerpen tijdens de workshop dagen

Dag 1
Kosmologie van het oude Egypte. We verdiepen ons in de mythologie, de mysteriën en de spirituele nalatenschap van de oude Egyptenaren waarin het scheppingsverhaal en het ontstaan van het Universum en Aarde centraal staan.

Dag 2
De archetypische universele krachten die de Egyptenaren omschreven als Goden en Godinnen. We gaan ervaren dat deze archetypische universele krachten nog steeds als een blauwdruk in ons aanwezig zijn en de bron vormen van scheppingskrachten in en buiten ons.

Dag 3
Mensbeeld van de oude Egyptenaren en hoe de mens zijn plek in het Universum innam. We houden ons bezig hoe zij dachten over ziekten en gezondheid en hoe zij daarmee omgingen. Mensbeeld van de Egyptenaren en welke methoden werden gebruikt om ziekten te helen.

Steun aan de inwoners van Abydos 

"Brood om van te Leven"

De drie workshopdagen worden mede georganiseerd onder auspiciën van de Foundation House of Life Abydos. De kosten voor deze drie losse workshop dagen zijn € 95, - per workshopdag. Het is inclusief koffie, thee en lunch. De dag begint om 10:30 uur en duurt tot 16:30 uur. Doe je mee met deze workshopdagen dan gaat telkens € 11, - van de kosten per workshopdag naar de Foundation House of Life Abydos. Je steunt daarmee de actie " Brood om van te Leven", een actie waarbij de foundation zorgt dat families in het dorp Abydos die onder zeer moeilijke omstandigheden moeten leven, voorzien worden van meel zodat deze Egyptische families voor dit bedrag een maand lang zorgeloos hun brood kunnen bakken. 

Brood om van te Leven 

Delen van onze overvloed

Zo zorgen we er samen voor dat we delen van onze overvloed en we onze medemensen helpen die door welke omstandigheden dan ook in grote armoede moeten leven. 

Workshops in Nederland

Waar vinden de workshopdagen plaats 

De workshopdagen vinden plaats in de praktijkruimte van Gaia Healing Center in Ruurlo (Gelderland).

Gaia Healing Center
Muldersweg 3
7261 LG Ruurlo

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de In de voetsporen van de oude Egyptenaren of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

 

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2023 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com