De heilige oliën en haar healing kwaliteiten   

Kruiden en Heilige oliën

De priesters uit het oude Egyptische hadden grote interesse in de heilige oliën. Ze speelden een zeer belangrijke rol in het dagelijks leven binnen en buiten de tempels. Ze ontdekten hoe de heilige oliën magische resultaten gaven bij het reinigen, openen en verhogen van de energie. Ze kenden de uitwerking van deze oliën op de Ba en de Ka. Ze gebruikten de oliën om meditaties kracht bij te zetten omdat men wist dat het reukzintuig in verbinding stond met het oudste geheugen in onze hersenen. Daarnaast werden de heilige oliën ingezet ter bestrijding van pijn en andere lichamelijke klachten. De oliën rozen – lotus – mint – kamfer – olijf – jasmijn – lavendel – sandelhout worden heden ten dage nog steeds voor deze doeleinden gebruikt.

Meditatie oliën en diverse soorten wieroken 

Meditatie oliën 

Voor meditatie worden voornamelijk de musk oliën gebruikt. Het is mogelijk via deze site de House of Life oliën en musken te kopen. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in de House of Life shop ( is nog in wording). Naast de heilige massage en meditatie oliën kunt u ook uit diverse soorten wieroken kiezen. In de House of Life winkel kunt u ook mooie kopieën vinden van diverse Ushapti’s en de Key of Life.

Egypte land van kruiden en specerijen 

Egypte, het land van kruiden en specerijen 

Egypte is het land van de kruiden en specerijen. De kennis om met kruiden en specerijen fysieke kwalen op een natuurlijke wijze te genezen is er nog steeds groots aanwezig en wordt nog steeds in de praktijk gebracht. Mochten u op zoek zijn naar kruiden die hier niet worden vermeld neem dan gerust contact met ons op.

U kunt zowel via mijn persoonlijk contact formulier als via de shop@houseoflife.info uw bestelling doen.

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com