Geplaatst op 22 februari 2023 door Yvon Taken

Vrijblijvende ontmoeting met mij 

Informatiemiddag op 26 maart

Zondagmiddag 26 maart vrijblijvende ontmoeting met mij.

Volg je het House of Life, Horus van Abydos en mij al langer op Facebook of Instagram en zou je in dit geval mij persoonlijk in Nederland willen ontmoeten omdat je vragen hebt over ons unieke werk en de House of Life Abydos Hotel Healing Centre Retreat en Healing programma’s of heb je al langer de wens om Egypte te bezoeken en zou je aan een reis willen deelnemen dan is de kans nu daar. Op zondagmiddag 26 maart ben je vrijblijvend welkom om mij te ontmoeten in mijn praktijkruimte in Ruurlo.

Ik ga je vertellen over onze prachtige programma’s zoals Egypte roots of the Goddess waarin wij de energie van de priesteres vieren. Let op dit programma is zeker toegankelijk ook voor mannen!

Ik ga uitleggen wat de Hathor Healing Voice inhoud en wat dit voor jou kan betekenen en hoe wij gaan ervaren dat we letterlijk met onze stem kunnen Helen.

En als je een thema hebt in jouw leven en je zou hier aandacht aan willen besteden, hoe de Hathor Healing retreat jou hierbij kan helpen hier inzichten en heling in te krijgen.

En als je het verlangen hebt om healer te willen worden, wat de Course Ancient Egyptian Healing voor jou kan betekenen en hoe wij jou daarin begeleiden.

Ik ga je ook vertellen welke programma’s we in samenwerking met andere healers, coaches en therapeuten hebben voorbereid. Zo staat bijvoorbeeld in februari 2024 een hele speciale retreat op het programma die ik samen ga geven met sound healer specialist Antoon Verwer en bieden wij een diepgaande retreat aan waarin wij onze unieke ervaringen met jullie delen.

Wil je al eerder komen dan staat in mei 2023 het programma gepland die in samenwerking met Marianne van den Haak tot stand is gekomen.

Of is misschien de vijfdaagse retraite die wij in samenwerking met Erica Rijnsburger in november dit jaar gaan geven precies dat wat je zoekt.

Kortom er is zoveel te vertellen en er is zoveel te ervaren.

Voel je welkom. Deze kosteloze bijeenkomst op zondagmiddag 26 maart begint om 14:00 en duurt tot 16:30. Waar: aan de Muldersweg 3 7261 LG in Ruurlo. Het is erg prettig voor mij om te weten of je komt. Ik kijk er in ieder geval naar uit omdat ik weet dat je anders naar huis zult gaan. Blessings Yvon/Aset

Laatste nieuws

Informatiemiddag op 26 maart
Zondagmiddag 26 maart vrijblijvende ontmoeting met mij. Volg je het House of Life, Horus van Abydos en mij al langer op... Lees meer

2023 Agenda in Nederland
Zondagmiddag 19 maart Klank & Healing Meditatie  Als ik in Nederland ben dan vind ik het heerlijk om Klank &... Lees meer

We wensen iedereen een gezegende overgang naar het nieuwe Licht
We willen graag al onze vrienden over de hele wereld een gezegende overgang naar het nieuwe Licht en een geweldige kersttijd... Lees meer

Nieuws | Nieuwsbrief | Archief

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com