Geplaatst op 4 augustus 2019 door Yvon Taken

Abydos bedevaartsoord en de helende kwaliteiten van de Sety I Tempel  

Abydos the great Healing Temple of ancient Egypt

We zijn blij dat we eindelijk het boek ‘Abydos the Great Healing Temple of ancient Egypt’ aan u kunnen introduceren. Het boek is geschreven door de Nederlandse schrijver / trainer en therapeut Erica Rijnsburger en de Egyptische wisdom keeper Horus van Abydos.

Al meer dan 6000 jaar is Abydos een bedevaartsoord, waar contemplatie, reflectie,genezing en herstel van lichaam, ziel en geest mogelijk is. In het oude Egypte ooit de heilige stad en het spirituele centrum van het land dat jaarlijks door duizenden pelgrims werd bezocht. Tegenwoordig is het een vrij afgelegen plek in de woestijn waar echter in het Hotel Healing Centre House of Life op een comfortabele wijze kan worden verbleven.

In Abydos vind je het mysterieuze Osirieon en de tempels van Sety I en Ramses II, gebouwd ter ere van de cultus van Osiris, de God van de opstanding. Minder bekend is het feit dat de tempel van Sety I expliciet werd gebouwd voor genezing en dat het nog steeds bekend staat om zijn genezende eigenschappen.

Dit boek is een inleiding over hoe deze kwaliteiten in de Tempel van Sety I kunnen worden ontdekt en kan worden verkent en hoe u de helende kwaliteiten voor uzelf kunt toepassen.

Erica Rijnsburger werkt als trainer en therapeut in Nederland. Ze staat talloze mensen bij die op zoek zijn naar de diepere betekenis van hun leven en om het diepste niveau in zichzelf te bereiken, ver voorbij hun ego.

Erica wordt zeer gewaardeerd om haar gave om te observeren waar en hoe mensen zichzelf op welke manier dan ook belemmeren. Ze organiseert trainingsevenementen, lessen en retraites in binnen- en buitenland.

Horus uit Abydos beheerst de oude Egyptische orale traditie. Hij werd getraind door de bekende en inmiddels beroemde Dorothy Eady, beter bekend als Omm Sety. Horus is ook de spirituele oprichter van het Hotel Healing Centre House of Life, waar hij op de oude Egyptische manieren werkt als mysticus en genezer. Zijn vermogen om door alle lagen van de persoonlijkheid heen te kijken om zo de fysieke, emotionele of mentale obstakels te vinden, wordt alom geprezen. Hij ondersteunt mensen om zichzelf te genezen, zodat ze hun spirituele richting weer kunnen hervinden.

Het boek is verkrijgbaar in de winkel van het House of Life evenals in de cafetaria van het bezoekerscentrum in de tempel van Sety I in Abydos.

In Nederland is het boek verkrijgbaar via bol.com

Laatste nieuws

Informatiemiddag op 26 maart
Zondagmiddag 26 maart vrijblijvende ontmoeting met mij. Volg je het House of Life, Horus van Abydos en mij al langer op... Lees meer

2023 Agenda in Nederland
Zondagmiddag 19 maart Klank & Healing Meditatie  Als ik in Nederland ben dan vind ik het heerlijk om Klank &... Lees meer

We wensen iedereen een gezegende overgang naar het nieuwe Licht
We willen graag al onze vrienden over de hele wereld een gezegende overgang naar het nieuwe Licht en een geweldige kersttijd... Lees meer

Nieuws | Nieuwsbrief | Archief

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com