Geplaatst op 8 december 2019 door Yvon Taken

Foundation House of Life, Zonder uw steun kunnen wij niet geven, blijft ons motto!  

December nieuwsbrief

Beste Hathor Heart Healing vrienden en vrienden van het House of life in Abydos Egypte, 

De laatste maand van het jaar 2019 is aangebroken. Het is bij uitstek de maand om terug te kijken. Wat heeft het jaar jou gebracht? Wat heeft het jaar 2019 Hathor Heart Healing en het House of Life gebracht?

Met dankbaarheid kunnen we zeggen dat het jaar 2019 een fijn en positief jaar is geweest. Een jaar waarin we weer verder hebben kunnen bouwen aan wat je misschien wel een droom kunt noemen: “The Dream of the Past’. Een plek waar ooit onze legendarische Omm Sety van droomde. Een plek die zij zo graag gecreëerd zag omdat zij het van belang vond dat de kennis van de oude Egyptenaren niet verloren zou gaan. Een droom die we hebben kunnen realiseren door jaren van hard werken, door volharding, door doorzettingsvermogen en door gefocust te blijven.

Met de prachtige Sety Tempel op de achtergrond is het House of Life een plek geworden waar je je even terug kunt wanen in de oude tijden van Egypte. Een plek waar je ziel echt tot rust kan komen. Waar je aandacht kunt schenken aan thema’s in jezelf die al zo lang liggen te wachten om gezien en gehoord te worden. Een plek waar je je persoonlijke verbintenis met het oude Egypte kunt onderzoeken, opnieuw kunt herstellen of kunt versterken. Het is een plek waar je je spiritueel kunt ontwikkelen om te werken met de healing kennis die de oude Egyptenaren voor ons achter hebben gelaten.

We zijn daarom dankbaar dat we met ons team dit jaar opnieuw diverse gasten tijdens de Hathor Healing Retraite en de opleiding Ancient Egyptian Healing hebben kunnen ondersteunen, hebben kunnen coachen en nog steeds coachen in hun individuele traject. Later in deze nieuwbrief zullen we op dit onderwerp terug komen.

House of Life Healing Conferentie 2019

De oude Egyptenaren ervoeren alles om hen heen als een eenheid. Abydos was voor hen – en is ook voor ons – nog steeds de Heilige Stad van het oude Egypte. Om die reden hebben we in maart j.l. gemeend de archeologische kennis van het oude Egypte, de betekenissen van de prachtige Egyptische kunstvormen, de diepere symbooltaal van deze kunstvormen en de oud Egyptische healing kennis samen te brengen in de vorm van de eerst georganiseerde House of Life Healing Conferentie. Wat kunnen we fijn terug kijken op dit prachtige evenement!! Heeft u het gemist? Hier kunt u nog weer even van een impressie genieten. Klik daarbij op deze link:

House of Life Healing Conference 2019

Foundation House of Life Abydos:

Voor de tiende keer dit jaar is de Foundation House of Life in staat geweest om het Abydos onderwijsproject te ondersteunen. Door een grote gift was de foundation dit jaar voor het eerst sinds jaren weer in staat om naast het Abydos onderwijsproject, ook de ontwikkeling van het Healing Centre House of Life te ondersteunen. Leest u verder.

Abydos onderwijsproject:

De economische situatie in Egypte is voor het arme deel van de bevolking nog nooit zo moeilijk geweest. Inflatie op inflatie hebben ervoor gezorgd dat de prijzen voor voedsel en andere eerste levensbehoeften omhoog zijn geschoten naar bijna onbetaalbare prijzen. Voor de arme bevolking is het een ware nachtmerrie aan het worden. Meer dan ooit is de financiële steun die wij aan deze arme families kunnen geven noodzakelijk. Daarom zijn wij blij dat de foundation in september weer een groep van dertig kinderen uit Abydos konden voorzien van het schooluniform, sportkleding, gewone kleding, schoeisel, rugzak en schrijfgerei zodat zij weer voor een schooljaar verzekerd zijn van goede kleding. Daarmee konden wij dertig arme families financieel ontlasten. Blijft u svp het Abydos Onderwijsproject steunen!

“Abydos the Great Healing Temple of Ancient Egypt” door Erica Rijnsburger en Horus van Abydos

Door een extra gift dit jaar was de Foundation House of Life in staat om vijftig boeken “Abydos the Great Healing Temple of Ancient Egypt” aan te schaffen voor de verkoop in het House of Life. Aangezien de inkoopsprijs weer naar de foundation teruggaat kan de foundation ervoor zorgen dat het boek in de toekomst beschikbaar blijft voor de verkoop in het House of Life.

Als klap op de vuurpijl lukte het ons dit jaar om als foundation de ANBI status toegekend te krijgen. Een mooier cadeau en opsteker voor ons werk van de afgelopen tien jaren konden we ons niet wensen!    

De Foundation House of Life kan daarom terugkijken op een fijn jaar! Het wil daarom iedereen die in 2019 een financiële bijdrage heeft gedaan of anderzijds heeft meegewerkt ontzettend bedanken! Zonder uw steun kunnen wij niet geven! Dit blijft ons motto!

Wat heeft het jaar 2020 voor ons in petto?

Het jaar 2020 zal voor het House of Life beginnen met natuurlijk alle individuele gasten en groepen te verwelkomen die privé of via Egyptische toeristen organisaties in het House of Life willen verblijven om in alle rust de Tempel van Sety, het Osirion, de Ramsess II Tempel, Shunet el Zebib, Khum El Sultan en de spectaculaire tombe van Senwosret III te bezoeken. Daarnaast zijn de White Monestry, de Red Monestry, het grootste beeld dat ooit voor een vrouw is gecreëerd, Merit Amun in Achmiem, het museum in Sohag, waar diverse artefacten die in Abydos zijn gevonden worden tentoongesteld en de Tempel van Hathor in Dendera, tempels en plekken die vanuit het House of Life gemakkelijk als dagtrips zijn te bezoeken.

Hathor Heart Healing Programma 2020

Voor Hathor Heart Healing betekent het dat het ook in 2020 in het House of Life zorg zal dragen voor mooie spirituele retraite en coachingsprogramma's van hoge kwaliteit. Daarnaast zal Hathor Heart Healing ook in Nederland een drietal workshopdagen verzorgen.   

Januari 2020:

Op zondag 12 januari vindt in Nederland de eerste workshopdag "In de voetsporen van de oude Egyptenaren, hoe zij heelden en onderwezen" plaats. Het is de eerste workshopdag in de serie van drie. De workshop dagen zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de healing kennis van de oude Egyptenaren en hoe je deze in kunt zetten voor jezelf. Het is ook een mooie workshop ter voorbereiding op een reis naar Egypte. Bezoek voor verdere informatie " In de voetsporen van de oude Egyptenaren, hoe zij heelden en onderwezen"     

Hathor Heart Healing programma's in het House of Life Egypte 

Februari 2020:

In Februari 2020 geven wij bijzondere aandacht aan het vieren van de energie van de priesteres. Daarvoor is een speciaal programma samengesteld dat voor iedereen toegankelijk is. De deelname kosten zijn zo laag mogelijk gehouden zodat we hopen dat het voor veel mensen financieel mogelijk is. Er zijn nog maar drie plekken beschikbaar. Je kunt dus nog deelnemen! Voor het hele programma klik op deze link. Je kunt het contact formulier gebruiken om je op te geven.

Egypt,Roots of the Goddess”

April 2020:

In April 2020 hopen wij onze tweede House of Life Healing Conferentie te organiseren. Na de zo succesvolle eerste healing conferentie kon deze tweede conferentie niet uitblijven. Het programma is uniek te noemen. Naast de presentaties in de ochtenden en de excursies in de namiddag bieden we dit keer maar liefs drie healing cursussen aan op het gebied van energiewerk d.m.v. aanraking, adem en stem. De cursussen worden zodanig aangeboden dat je er zelf verder mee aan de slag kunt. Het gehele programma kunt u hier bekijken:

Programma House of Life Healing Conference 2020

Wilt u zich inschrijven klik dan op deze link:

Inschrijfformulier House of Life Healing Conference 2020

Juli & Oktober 2020

In Juli en Oktober bent u in de gelegenheid om deel te nemen aan de drieweekse intensieve Hathor Healing Retraite en de opleiding Ancient Egyptian Healing. Graag willen wij u daarover informeren.

Zoals jullie weten werken Horus van Abydos en ik Yvon/Aset, al vanaf 2009 samen en hebben wij in deze afgelopen elf jaar een bijna bovenmenselijke prestatie geleverd, namelijk de opbouw van het materiële en immateriële House of Life in Abydos.

Als onze liefde voor het House of Life en voor het Healing werk waarvoor het House of Life is gebouwd, niet zo groot en niet zo diep waren geweest, dan zouden we dit nooit hebben kunnen volhouden en waren we niet in staat geweest om zoveel moeilijkheden en zorgen het hoofd te bieden.

Zouden onze beiden families niet in staat zijn geweest om ons zo te blijven steunen.

Zouden wij ook niet in staat zijn geweest om al die jaren letterlijk belangeloos ons healing werk voor onze gasten te doen.

Nu na elf jaar zijn wij op het punt aangekomen dat we ons realizeren dat wij ook voor ons zelf mogen gaan zorgen. Mede door de enorme inflatie en prijsverhogingen in Egypte hebben wij besloten de deelnamekosten voor de zo intensieve begeleiding, de coaching en de nazorg die in de Hathor Healing Retraite en de opleiding Ancient Egyptian Healing besloten liggen, aan te passen.  

Wij hopen dat u begrip hebt voor de verhoging van de deelname kosten. Wij hopen dat u begrijpt dat het begeleiden van onze gasten en het verrichten van healing werk intensief en intens is, soms zwaar en voor ons ook niet zonder gevaar is!

Wij weten dat de programma’s en het gezamenlijke healing werk dat Horus van Abydos en ik Aset, samen met ons team in het House of Life aanbieden uniek is en een grote kwaliteit in zich meedraagt.

Deelnemen aan de Hathor Healing Retraite is jezelf ten diepste een groot geschenk aanbieden die vele malen dieper gaat dan welk materieel cadeau dan ook.

Het besluit om aan het traject van de healingopleiding Ancient Egyptian Healing I – II – III deel te nemen betekent dat jouw spirituele healing kwaliteiten en je leven op het juiste spoor worden gezet. Daarin zullen vele zielenkwaliteiten en lagen in jezelf duidelijkheid verschaffen over jouw leven en zal het zich in grote authenticiteit en kracht ontwikkelen.

Horus van Abydos en ik, Aset, tezamen met ons House of Life team houden van ons werk. We kijken naar je uit als Abydos jouw ziel roept. We heten je welkom als je een plek zoekt voor je eigen spirituele ontwikkeling en voor je lichamelijk en geestelijk welzijn maar bovenal is het House of Life een plek waar wij iedereen van harte welkom heten.  

Heeft u vragen of suggesties? Schroom niet om ze te stellen.

In liefde verbonden, Horus van Abydos en Yvon/Aset.

Laatste nieuws

Informatiemiddag op 26 maart
Zondagmiddag 26 maart vrijblijvende ontmoeting met mij. Volg je het House of Life, Horus van Abydos en mij al langer op... Lees meer

2023 Agenda in Nederland
Zondagmiddag 19 maart Klank & Healing Meditatie  Als ik in Nederland ben dan vind ik het heerlijk om Klank &... Lees meer

We wensen iedereen een gezegende overgang naar het nieuwe Licht
We willen graag al onze vrienden over de hele wereld een gezegende overgang naar het nieuwe Licht en een geweldige kersttijd... Lees meer

Nieuws | Nieuwsbrief | Archief

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com