Geplaatst op 7 juni 2020 door Yvon Taken

Deelname op basis van vrije giften 

Corona crisis & De Week van Abydos Juni nieuwsbrief 2020

De Week van Abydos 2020,

We hadden ons er al bijna bij neergelegd dat er in 2020 in Nederland geen Week van Abydos plaats zou kunnen vinden. De afgelopen maanden zijn door de wereldwijde corona crisis zeer intens geweest. Het zijn maanden geweest waarin vele beslissingen moesten worden genomen. Het heeft ervoor gezorgd dat alle plannen nagenoeg voor dit jaar zijn bijgesteld. Ook Egypte zit sinds 19 maart in een lockdown. Voor het House of Life betekent het dat het tijdelijk gesloten is. De vele gecancelde verblijven hebben financiële gevolgen voor het House of Life maar ook gevolgen voor de mooie ontwikkeling waarin het House of Life zat. Alles is tot stilstand gekomen. Het voelt heel verdrietig. 

Voorzichtig worden nu de eerste hotels in de badplaatsen aan de Rode zee en het binnenland weer geopend. We hopen dat over twee weken het House of Life weer geopend kan worden. Het is nog onduidelijk wanneer Egypte ook weer buitenlandse toeristen toelaat en wanneer de Nederlandse overheid Egypte als veilig genoeg beschouwd om naar toe te reizen. 

Zoals overal op de wereld heeft de corona crisis gezorgd voor grote economische gevolgen. Het zijn veelal de armsten die het eerste worden geraakt en het eerste de gevolgen ervan ondervinden. Zo worden ook de arme families in Abydos geraakt. Meer dan ooit is de hulp van de Foundation House of Life gewenst om hulp te bieden waar het kan. We zijn blij en trots dat ons dat ook telkens weer lukt! Dat u als donateur ons trouw blijft met een maandelijkse, periodieke en of jaarlijkse bijdrage zodat wij ervoor zorgen dat wij dertig families uit Abydos kunnen helpen daar waar nodig is en wat in ons vermogen ligt. Wij zijn u als donateur daarvoor oprecht dankbaar! 

Naast het acitiviteitenprogramma die wij tijdens De Week van Abydos aanbieden en waaraan iedereen kan deelenemen, bieden wij als dank onze vaste donateurs op zaterdag 20 juni in de natuurtuin van Sjef en Yvon Taken Muldersweg 3 in Ruurlo een speciale en gratis donateursverwendag aan. Deze dag zal om 11:00 u beginnen met een welkom en koffie/thee en taart en wordt bijgepraat wat de foundation het afgelopen jaar heeft kunnen doen. 

Om 13:30 u. volgt er een interresante lezing verzorgd door Marianne en Wim Roskam over de Akaija. De Akaija is een sieraad en een healing tool. Ze is ook een harmonisator van energievelden. Het is bovendien gerelateerd aan een oeroud ontwerp dat de gehele Aarde omvat en is verankerd in krachtplaatsen en reusachtige stenen. Wim Roskam zal vertellen hoe hij tot de ontwikkeling van de Akaija is gekomen en hoe je het sieraad in kunt zetten. 

We vervolgen de dag met het maken van muziek. 

De dag zal eindigen om 18:00 met een gezamelijke maaltijd en een drankje om het vuur.

Ben je geen vaste donateur maar wil je wel bij deze dag aanwezig zijn dan ben je ook van harte welkom. Met jouw vrije gift na afloop hopen we dan tezamen met alle andere giften hulp te bieden aan de arme families in Abydos. 

Ben je al enthousiast geworden en wil je je opgeven, stuur ons dan een bericht. Wil je ons financieel helpen, ieder gift is welkom op het volgende bankrekening nummer: 

St. Foundation House of Life IBAN: NL 94 Rabo 0111 3988 86 BIC: RABONL2U 

Onze hartelijke dank….

Email: foundation@houseoflife.info

De Foundation House of Life Abydos heeft de ANBI Status. 

Wij nemen alle afspraken in acht die we als samenleving met elkaar hebben gemaakt inzake het corona virus. Om die reden kunnen wij niet meer dan dertig bezoekers ontvangen en is opgave noodzakelijk.

Wij hopen u van harte welkom te heten op één van de workshops en activiteiten en op de donateursverwendag.   

Uw gastvrouwen tijdens deze dag zullen zijn Annelies Bastian en Yvon Taken. 

Laatste nieuws

Informatiemiddag op 26 maart
Zondagmiddag 26 maart vrijblijvende ontmoeting met mij. Volg je het House of Life, Horus van Abydos en mij al langer op... Lees meer

2023 Agenda in Nederland
Zondagmiddag 19 maart Klank & Healing Meditatie  Als ik in Nederland ben dan vind ik het heerlijk om Klank &... Lees meer

We wensen iedereen een gezegende overgang naar het nieuwe Licht
We willen graag al onze vrienden over de hele wereld een gezegende overgang naar het nieuwe Licht en een geweldige kersttijd... Lees meer

Nieuws | Nieuwsbrief | Archief

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com