Bezinning en een gedwongen rustperiode 

Online Course Ancient Egyptian Healing 

Het jaar 2020 was voor ons, zoals voor zoveel mensen wereldwijd, een jaar van verandering en transformatie. Opeens kon het leven niet meer doorgaan zoals we het tot dan toe leefden. Het werd een jaar van bezinning, een gedwongen rustperiode die ons ook veel goeds heeft gebracht.

Nieuwe mogelijkheden  

Niet zonder meer reizen  

We weten dat velen niet zonder meer naar Egypte kunnen reizen. We waren ons er al langer van bewust dat velen daardoor ook de kans misten om kennis te maken met de opleiding Ancient Egyptian Healing.

Nieuwe kansen 

Nieuwe mogelijkheden 

Het afgelopen jaar heeft ons daarom gestimuleerd om te kijken naar nieuwe mogelijkheden om de kennis van de oude Egyptenaren wereldwijd bij meerdere mensen te introduceren.

een proces van healing 

Een online ontwikkelingstraject 

Daarom hebben we gewerkt aan een online cursus Ancient Egyptian Healing waarin we onze kennis op een andere manier gaan aanbieden dan we gewend zijn en de deelnemer alsnog wordt meegenomen in een healing ontwikkeltraject. We zijn erg blij over de processen die bij de deelnemers zijn geopend en verrast over het fijne resultaat van de Online Course Ancient Egyptian Healing. 

een nieuwe weg ligt voor je 

Lees de introductie 

Ben je nieuwsgierig geworden wat deze nieuwe mogelijkheid jou kan brengen lees dan de introductie door op de link te klikken en neem contact met ons op als jij ons jouw motivatie wilt laten weten. 

In deze introductie leggen wij uit hoe de online course Ancient Egyptian Healing eruit gaat zien en hoe wij jou gaan begeleiden. Roept dit alsnog vragen op, neem gerust contct met ons op door het contactformulier in te vullen. 

Lees hier de Introductie oline Course Ancient Egyptian Healing

We are there for all of you 

The Gab 

'Trust and don't loose the sensitivity of a young child. You will be lead by the Gab. You will be lead by the forces of the spiritual world who are there for those who are searching and looking for the holy knowledge inside themselves. Don't be afraid, we are there for all of you. We are walking beside you'. 

 

Het proces van kennis ontvangen en verhelderen is al begonnen

Reviews 

Online Course Ancient Egyptian Healing 

Lieve Yvon/Aset,

Dank je wel voor dit mooie en heldere verslag.

En bovenal veel dank voor dit prachtige traject waar ik in zoveel lagen geraakt ben, maar ook steeds meer innerlijke helderheid en rust krijg.

Het is heel wonderlijk hoe alle onrust van de afgelopen periode op zijn plek valt en ik de verbanden zie. 

Dankjewel voor je advies over het tantrische pad, en het proces van kennis ontvangen/verhelderen is al begonnen. Ik krijg echt aanwijzingen hoe ik vanuit deze wijsheid kan gaan werken. Het is zo wonderlijk, Yvon, het is net of er sluiers zijn opgetrokken. 

Ik merk dat het doorwerkt en steeds meer kan verdiepen.

Ik vond de onlinetraining ook heel fijn omdat de wijze waarop jij het geeft heel erg bij me past, heel intuïtief, ook volgend bij wat er op dat moment nodig is. Het klopt en het was en is thuiskomen voor mij. 

Ik wacht en volg in overgave waar het pad naar toe gaat en hoop in ieder geval van harte jou eens live te ontmoeten.

Heel veel liefs,

Dorian 

Energie en trillingen zijn de bestanddelen van onze hele werkelijkheid

Online Course Ancient Egyptian Healing 2023

"Energie en trillingen zijn de bestanddelen van onze hele werkelijkheid, inclusief ruimte en tijd. Dus zelfs op afstand is dit leerpad een toegangspoort tot oude praktijken en de kosmische energieën die bekend staan als 'Neteru'. Deelnemen aan deze cursus heeft het potentieel om een diep transformerende ervaring voor je leven en bewustzijn te zijn als je het benadert met oprechte toewijding en een verlangen om een vat van licht en wijsheid te zijn. Deze toewijding gaat niet alleen over persoonlijke transformatie, maar ook over het herstellen van de harmonie in jezelf en in de wereld om je heen.

Bovendien biedt deze cursus de unieke mogelijkheid om in contact te komen met de Per Ankh-leden, oftewel 'House of Life', in Abydos. Deze groep staat bekend om hun oprechte toewijding en integriteit. Door met hen in contact te komen, kan je reis aanzienlijk worden verbeterd en krijg je toegang tot krachtige leringen en materialen, vooral als je ziel resoneert met het pad van het oude Kemet. Dit is meer dan alleen een leerervaring; het is een kans om je spirituele reis voort te zetten met gelijkgestemde individuen en dieper te duiken in de wijsheid van de Ouden.”

Carlos Santos Spanje 

Verblijfservaringen van onze gasten door de jaren heen

Verblijfservaringen lezen?  

Wil je weten hoe onze gasten onze programma's hebben ervaren klik dan op deze link:

'Ervaringen van onze gasten door de jaren heen.....'

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com