Ancient Egyptian Healing is een holistische benadering van ziekte en gezondheid  

Opleiding Ancient Egyptian Healing 

Er bestaat de mogelijkheid om in het House of Life Abydos opgeleid te worden tot Ancient Egyptian Healer. Ancient Egyptian Healing is een opleiding waarin je kennis maakt met het beeld dat de priesters en priesteressen in het Oude Egypte hadden over ziekten en gezondheid en hoe zij de mensen heelden. In deze tijd noemen wij dit een holistische benadering.

Je leert werken met de helende rituelen van de oude Egyptenaren 

Verloop van de opleiding 

De opleiding bestaat uit drie delen en drie initiaties en vindt plaats in het Healingcentrum House of Life in Abydos. Je gaat je verdiepen in de spiritualiteit van het Oude Egypte en leert hoe krachten en energieën in verbinding staan met de verschillende Neturu (Goden en Godinnen). Je leert de helende rituelen van de oude Egyptenaren te gebruiken en in te zetten. Naast het leren inzetten van de helende rituelen, de behandelingen met kruiden, massages, de heilige oliën en meditaties, zet het ook een diepgaande spirituele healing en ontwikkeling in jezelf in gang. Je leert jezelf en de plek die je inneemt in de wereld op een diepgaand niveau beter kennen en begrijpen. Ieder deel wordt afgesloten met een initiatie.

de opleiding zet een diepgaande persoonlijke ontwikkeling in gang

Spiritueel healerschap

Onze jaren van ervaringen laten zien dat het volgen van de opleiding de persoonlijke ontwikkeling van mensen een diepgaande impuls geeft. Het lost problemen op die zich diepgaand op zielen niveau afspelen en de persoon vaak al jaren belemmert in zijn of haar functioneren.

Het is ook een zeer waardevolle aanvulling als je al als coach, therapeut, psychotherapeut, psycholoog, psychiater of arts werkzaam bent en je ook een wens hebt om je te verdiepen in de spirituele zienswijze van de oude Egyptenaren in het onstaan van ziekte en gezondheid.     

De opleiding is procesmatig en individueel gericht 

Tempels en krachtplekken in Egypte

De opleiding is individueel gericht. Je gaat je eigen individuele proces in. Het bezoeken van en het jezelf opnieuw verbinden met de belangrijke krachtplekken en tempels in Egypte is een onderdeel van de opleiding. Om deze reden bezoek je tijdens elke reis minimaal één van de vier plekken om je er opnieuw mee te verbinden. Het zijn de krachtplaatsen Abydos (Osiris), Aschmoenihien (Thoth), Aswan (Khnum) en Abu Garab (Thoth en de zonnetempels).

E-readers zijn in het Nederlands en Engels

Cursus materiaal Ancient Egyptian Healing

Bij elk deel van de opleiding hoort een E-reader:
 Ancient Egyptian Healing Course I ‘Medicines in ancient Egypt
 Ancient Egyptian Healing Course II ‘Magic in ancient Egypt’
 Ancient Egyptian Healing Course III ‘Religion in ancient Egypt’

De readers zijn geschreven door Horus van Abydos in samenwerking met Aset. De readers zijn vertaald in zowel Engels als in het Nederlands.

Het boek 'Abydos, the Great Healing Temple of ancient Egypt, teachings from the priests & priestesses in the past' geschreven door Erica Rijnsburger & Horus van Abydos.  

na terugkeer blijven we nog veertig dagen op zielen niveau met je werken. 

Elk verblijf duurt in principe drie weken 

Elk deel van de opleiding Ancient Egyptian Healing duurt in principe drie weken. Deze tijd heb je nodig om met alle thema’s aan het werk te gaan. Je zult zowel door Horus als Yvon/Aset begeleid worden. Zij zullen na elke initiatie en terugkeer naar je woonplek nog veertig dagen op zielenniveau met je blijven werken.

Opleidingsdata 2020

9 t/m 30 juli 

8 t/m 29 oktober 

Opleidingsdata 2021

9 t/m 30 juli 

7 t/m 28 oktober 

De opleiding kan doorgaan bij deelname van minimaal twee personen tot maximaal 8 personen.

Gesteund en gedragen door mijn eigen Ziel 

Ervaringen en reviews

Horus en Aset zijn sinds 2008 nauw betrokken bij de opleiding Ancient Egyptian Healing. Een healing opleiding die bij de student een diepgaand transformatie proces in gang zet. Vele malen dieper dan welke healing opleiding dan ook omdat Abydos eenvoudigweg een Star Gate is. Een energiepoort die alles vele malen sneller en dieper transformeert. Een proces wat moeilijk in woorden is te omschrijven. Daarom zijn wij Tamara Beekmans, oprichtster van de Vrouwenkracht Academie uit Nederland, zeer erkentelijk voor de beschrijving van haar ervaringen en haar review.    

Tamara Beekmans: j       

"Nog even en ik mag weer terug naar Old Egypte. Jaar 2 van mijn 3-jarige opleiding tot Ancient Egyptian Healer. Deze keer starten we in Caïro wat ik enorm opwindend vind. Binnen de piramides te gaan, en zo ook andere tempels langs de Nijl bezoeken, bevoelen, ontdekken, leren waarnemen op zielsniveau en daar rituelen doen en meditaties.

Mijn ziel verlangt in stilte...en wacht geduldig. Maar in mij is zich alles al aan het voorbereiden en klaarmaken voor deze volgende stap in mijn leven.

Afgelopen oktober na de eerste opleidingsreis heeft zoveel verschuiving en opschoning in mij plaats gevonden. Ik voel dat we nu een geheel andere laag in mij zullen aanraken. En niet te vergeten de healingen die ik zal ondergaan. Fijn om me al te verheugen en te delen in dit grote interne avontuur.
Het prachtige is dat ik deze wijsheid heel goed kan vertalen naar het westen en op 3d en 5d niveau zodat ik dit binnen mijn opleidingen die ik geef ook deze kostbare zuivere kennis en wijsheid door kan geven die oorspronkelijk uit Atlantische tijden komt.

Het gaat voornamelijk over het ego bewust maken en onder controle leren houden en vanuit je lichaam en ziel leven. Dat je lichaam een tempel is waarin je ziel woont. Maar de opleiding van Ancient Egyptian Healer gaat nog dieper dan wij westerlingen kunnen voorstellen. Het is een totaal andere wereld die mij niet vreemd is, waar ik mijn healerskwaliteiten die ik bij geboorte heb meegekregen nog bewuster kan inzetten door deze verdieping en wat ik door deze opleiding kan laten ontwaken als Healer vanuit mijn vorige levens. Alsof er interne deuren open gaan en mijn helderziendheid nog sterker aan het worden is. Ik voel dat mijn kracht is toegenomen en hoe eenvoudig mijn leven hierdoor aan het worden is waardoor ik nu deze maanden hele grote keuzes heb kunnen maken voor mezelf en voor de Vrouwenkracht Academie. 

Ik voel me zo enorm gesteund en gedragen door mijn ziel, de spirituele wereld, mijn zoekopdracht, de kosmos, universum, Moeder Aarde en het magische leven zelf. Ik laat veel los wat niet bij deze trilling past en laat mezelf niet tegen houden in dit proces. Hiernaast blijf ik duidelijk zeer geaard, voeten op de grond, goed in mijn lijf en nuchter en kritisch, waardoor ik het als westerling zo goed kan integreren in het hier en nu. De begeleiding van Horus van Abydos en Aset (Yvon Taken) is liefdevol, doch (soms ook) streng maar zeer rechtvaardig, allemaal heel bewust om je door processen heen te begeleiden omdat je ego nogal een loopje met je kan nemen omdat je totaal uit je comfort zone gaat. Ook heb ik alle openheid ervaren en dat alles bespreekbaar en heel eerlijk is. Een van de grootste cadeau's in mijn leven is deze 3-jarige opleiding. Ik hoop van harte dat deze meer bekendheid mag krijgen, zodat meer mensen kunnen ontwaken en vanuit hun ziel en kwaliteiten kunnen gaan leven en ervan kunnen leven in het Westen.

Ik zeg voluit JA tegen dit grote avontuur.
Aho.
X Tamara Vrouwenkracht Academie Nederland 

 

Informatiebijeenkomsten 

Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten zodat je eventueel van tevoren kennis met ons kunt maken. Je kunt ons ook benaderen door een email te sturen zodat een belafspraak gemaakt kan worden.

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de Opleiding Ancient Egyptian Healing of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht.

verblijf in het House of Life in Abydos

Opleidingskosten Ancient Egyptian Healing

De opleiding Ancient Egyptain Healing I - II - III wordt full board met een eigen kamer aangeboden. Het is inclusief alle hotel accomodaties, reisprogramma, vervoer, visum, entreebewijzen voor de tempels, de tips, en het complete coaching en trainingsprogramma voor en na het verblijf in het House of Life. 

De opleidingskosten worden per deel betaald en zijn onderverdeeld in de kosten voor de accommodatie en het reisprogramma en de kosten voor het coachings en trainingsprogramma.

Kosten voor accommodatie & reisprogramma: € 2680, - ( euro) of $ 3000, - ( us) 
Kosten voor het coachings en trainingsprogramma: € 3820, - (euro) of $ 4245, - (us)

Totaalbedrag per deel € 6500, - ( euro) of $ 7225, - (us) 

De kosten voor de complete opleiding Ancient Egyptian Healing ( part I - II - III ) is € 19.500, - ( euro ) of $ 21,666, - (us) 

Bij opgave voor het gehele driejarige traject Ancient Egyptian Healing bieden we 10% korting op de totale opleidingskosten. De korting zal verrekend worden met de deelname kosten van deel III.  

Het omvat niet het vliegticket, de annulering en reisverzekering.

Belangrijke noot:
Het House of Life is gebouwd om een healingcentrum te zijn. We volgen daarom het beleid dat 6 % van de coaching and trainingskosten opzij worden gelegd om hiermee diegene die niet de volledige coachings en trainingskosten kunnen betalen, een kans te geven om de Course Ancient Egyptian Healing tegen een gereduceerde prijs in het House of Life te volgen. 

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

 

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2020 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com