vrijblijvende ontmoeting in Nederland op 26 maart 

Programma's 2023

In de voetsporen van de Oude Egyptenaren

Workshopdagen in Nederland 2023
 

Opleiding Ancient Egyptian Healing

27 april t/m 18 mei
20 juli t/m 10 augustus
5 oktober t/m 26 oktober      

Hathor Healing Retreat 

27 april t/m 18 mei 
20 juli t/m 10 augustus
5 oktober t/m 26 oktober      

Hathor Song Retreat

Hathor Health Sand Treatments

Egypt, Roots of the Goddess

* 22 mei tot 5 juni 2024

Hathor Healing Voice Retreat 

* 5 september t/m 19 september 

House of Life Healing Conference

Wilt u advies over welk programma het beste bij uw persoonlijke situatie past? Stuur ons een bericht.

Zondagmiddag 26 maart 2023 is er vrijblijvend een gelegenheid om mij in Nederland te ontmoeten. In deze ontmoeting zullen de programma's nader teogelicht worden.  

De middag begint om 14:00u. en duurt tot 16:30u. 

maak kennis met ons

Informatiebijeenkomsten

Regelmatig geven wij informatiebijeenkomsten over de Hathor Heart Healing programma’s en de verblijfsmogelijkheden in het House of Life.

Informatiebijeenkomsten worden gehouden in de praktijkruimte van Gaia Healing Center in Ruurlo (Gelderland).

Gaia Healing Center
Muldersweg 3
7261 LG Ruurlo

Wil je bij een informatiebijeenkomsten aanwezig zijn? Stuur ons een bericht.

driedaagse workshop in Nederland

In de voetsporen van de Oude Egyptenaren

In de voetsporen van de oude Egyptenaren is een driedaagse workshop waarin ik al mijn spirituele en therapeutische ervaringen en de kennis die ik sinds 2007 in Egypte en daarvoor heb opgedaan, heb samengebracht.

Lees meer

aandacht voor persoonlijke thema’s

Hathor Healing Retreat

Misschien heb je al langer de wens de cultuur van het Oude Egypte te bezoeken en wil je deze in de diepte ervaren. Misschien voel je een behoefte aan inkeer om op ziels- niveau te willen werken aan een thema wat al langer in je leven van invloed is op je functioneren. Mogelijk vraagt je fysieke gesteldheid om extra aandacht. De Hathor Healing Retreat is door het House of Life speciaal samengesteld om aandacht te schenken aan persoonlijke thema’s en het persoonlijk proces van elke deelnemer.

Lees meer

wordt een Ancient Egyptian Healer

Opleiding Ancient Egyptian Healing

Ancient Egyptian Healing is een opleiding waarin je kennis maakt met het beeld dat de priesters en priesteressen in het Oude Egypte hadden over ziekten en gezondheid en hoe zij de mensen heelden. De opleiding is individueel gericht. Je gaat je eigen proces in. De opleiding bestaat uit drie delen en drie initiaties en vindt plaats in het House of Life in Abydos.

Lees meer

kom in contact met de Godin in jezelf

Egypt, Roots of the Goddess

Ook in het jaar 2021 zullen we het programma Egypt, Roots of the Goddess aanbieden. In de tarot is het getal 2 verbonden met de priesteres. Er is geen land zo verbonden met de priesteres dan Egypte. Het programma Egypt, roots of the Goddess is voor iedereen die contact wil maken met de Godin in haar/hem zelf.

Lees meer

werken met de helende stem in ons

Hathor Song Retreat

Wil je aandacht schenken aan een thema in jezelf wat al langer aandacht verdiend? Gedurende de Hathor Song Retreat werk je aan jouw thema. Het verblijf in het House of Life gericht op ontspanning en rust. Naast de diverse technieken als meditaties, healingen, voetbaden, massages en behandelingen op bijzondere krachtplekken in de tempel van Sety I, zullen we vooral werken met de helende stem in ons en de helende effecten van de healing songs, muziek, dans en beweging op onze ziel.

Lees meer

omdat je lichaam aandacht nodig heeft

Hathor Health Sand Treatments

In dit programma onderga je een zandhealingkuur in de woestijn van Abydos. De kuurreis bestaat uit vijf tot zeven zandhealing behandelingen. Gedurende je verblijf in het House of Life Abydos wordt je intensief begeleid met kruidenbehandelingen, healingen, voetbaden en massages met de pure etherische oliën uit het oude Egypte en gesprekken om het fysieke en het spirituele proces te ondersteunen.

Lees meer

Hathor Healing Voice 

Eén van mijn grote muzikale liefdes is het zingen en het begeleiden van koren en ensembles. Werken aan de ontwikkeling van de zangstem van kind tot volwassenheid, het beleven van samen zingen, van elkaar ontmoeten in een lied en daarmee dienstbaar zijn aan elkaar en anderen heeft een geweldige uitwerking op zowel de koorzanger als de luisteraar.

Lees meer

gezondheidszorg in het oude Egypte

Hathor Medicine in Ancient Egypt

Het Oude Egypte heeft lang geleden de kiem gelegd voor onze huidige gezondheidszorg. In de tempels werden diagnoses gesteld, medicijnen ontwikkeld, operaties uitgevoerd en de zieken verpleegd. Het programma Hathor Medicine in Ancient Egypt brengt je in contact met de gezondheidszorg in het oude Egypte.

Lees meer

Hathor Culture Journey

Under construction...

Lees meer

Wereldwijde ontmoetingen

House of Life Healing Conference

De House of Life Healing Conferentie is een jaarlijks evenement met lezingen, excursies, workshops voor iedereen die geinteresseerd is in het oude Egypte, kunst, archeologie en oude Egyptische healing. De tweede House of Life Healing Conferentie is gepland van 21 t/m 27 februari 2022. 

Lees meer

Verblijfservaringen

Under construction...

Lees meer

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2023 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com