werken aan je eigen proces, samenwerken met de Sety I tempel en met ons 

Tien daagse intensieve Course Ancient Egyptian Healing

Tijden veranderen, omstandigheden veranderen, je manier van werken verandert en mensen ontwikkeling zich. Daarom een nieuwe mogelijkheid om in het House of Life de Course Ancient Egyptian Healing te volgen. Niet het uitgebreide drieweekse verblijf met reisprogramma in Egypte en het House of Life maar een intensief tiendaags verblijf in het House of Life.  

Tijdens deze intensieve tiendaagse werk je aan je eigen proces, werken wij en de Sety I tempel met je samen, onderga je de rituelen die bij de Course Ancient Egyptian Healing horen en sluit je het af met de zo belangrijke initiatie.  

Jouw antwoorden geven ons al een beeld hoe wij jou het beste kunnen coachen en bijstaan.

Hoe gaan we met jou werken?

Besluit je de intensieve tiendaagse Course Ancient Egyptian Healing te doen dan krijg je van ons eerst de vragenlijst The Dream of the Past toegestuurd. Jouw antwoorden geven ons al een beeld hoe wij jou het beste kunnen coachen en bijstaan. Dagelijks zijn er gesprekken over je proces, krijg je de vervolg opdrachten wat te doen in de Sety I Tempel, onderga je lichaamswerk, onderga je rituelen en doe je meditatie opdrachten in de House of Life meditatie kapellen.  

Je leert jezelf en de plek die je inneemt in de wereld op een diepgaand niveau beter kennen en begrijpen.

Verloop van de opleiding 

De intensieve tiendaagse opleiding bestaat uit drie modules en drie initiaties en vindt plaats in het Healingcentrum House of Life in Abydos. Je gaat je verdiepen in de spiritualiteit van het Oude Egypte en leert hoe krachten en energieën in verbinding staan met de verschillende Netjers (Goden en Godinnen). Je leert de helende rituelen van de oude Egyptenaren te gebruiken en in te zetten. Naast het leren inzetten van de helende rituelen, de behandelingen met kruiden, massages, de heilige oliën en meditaties, zet het ook een diepgaande spirituele healing en ontwikkeling in jezelf in gang. Je leert jezelf en de plek die je inneemt in de wereld op een diepgaand niveau beter kennen en begrijpen. Iedere module wordt afgesloten met een initiatie.

Bij elke module van de tiendaagse opleiding hoort een E-reader:

Cursus materiaal Ancient Egyptian Healing

Bij elke module van de tiendaagse opleiding hoort een E-reader:
➪ Ancient Egyptian Healing Course I ‘Medicines in ancient Egypt
➪ Ancient Egyptian Healing Course II ‘Magic in ancient Egypt’
➪ Ancient Egyptian Healing Course III ‘Religion in ancient Egypt’

De readers en artikelen zijn geschreven door Horus van Abydos en Aset. De readers en artikelen zijn vertaald in zowel Engels als in het Nederlands.

Het boek 'Abydos, the Great Healing Temple of ancient Egypt, teachings from the priests & priestesses in the past' geschreven door Erica Rijnsburger & Horus van Abydos.  

het je de kans de healing kennis van de oude Egyptenaren te integreren in je werk. 

Voor wie is deze intensieve tiendaagse bedoeld?

We hebben voor deze nieuwe route gekozen om diegene de kans te geven de Course Ancient Egyptian Healing te volgen die niet in de gelegenheid zijn om drie weken naar Egypte te komen. 

Ben je een coach, therapeut, psychiater, psycholoog en healer dan is deze intensieve tiendaagse een perfecte manier om toch het diepgaande proces met jezelf en het Egyptische healingveld aan te gaan en geeft het je de kans de healing kennis van de oude Egyptenaren te integreren in je werk. 

Natuurlijk ben je ook welkom als je jezelf een cadeau wilt doen en je wilt jezelf persoonlijk ontwikkelen. De Course Ancient Egyptian Healing heeft de afgelopen 15 jaren zo vaak bewezen dat het menig levenspad dat vast was gelopen weer op de juiste track zet.   

 

Het verbinden middels een speciaal ritueel met de vier krachtplekken in Egypte

Wat is het verschil met de drieweekse Course Ancient Egyptian Healing?

Het verschil met de drieweekse Course Ancient Egyptian Healing is dat in de tiendaagse course geen reisprogramma is opgenomen. Het verbinden met de Sety I Tempel kan natuurlijk plaatsvinden. Het verbinden middels een speciaal ritueel met de drie andere krachtplekken in Egypte - de Khnum Tempel in Aswan - de Thoth Tempel in Aschmoenihien en de Zonnetempel in Abu Garab zal op een later tijdstip worden gedaan. 

Informatie en Reviews Ancient Egyptian Healing 

Informatie en Reviews Ancient Egyptian Healing 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over de inhoud van deze bijzondere opleiding - training en retraiteverblijf dan nodigen wij je van harte uit om de Informatie Course Ancient Egyptian Healing over de drieweekse Course Ancient Egyptian Healing te lezen.  

Wil je een review lezen over de ervaringen van onze deelnemers dan verwijzen we je graag door naar de pagina: Verblijfservaringen 

Het geeft een overzicht van de ervaringen vanaf 2009 tot nu.....

Omdat de tiendaagse intensieve Course Ancient Egyptian Healing vanaf april 2024 op het programma staat zijn er nog geen reviews beschikbaar. 

 

Training datums 2024 & 2025

Opleidingsdata 2024

20 april t/m 1 mei  

5 oktober t/m 16 oktober  

Opleidingsdata 2025

19 april t/m 30 april   

5 oktober t/m 16 oktober  

De opleidingsgroep is vol bij 8 personen 

E-mail & Belafspraak 

Belafspraak  

Ben je geinteresseerd om deel te nemen aan de tiendaagse Course Ancient Egyptian Healing of wil je meer informatie? 

Je kunt ons benaderen door een email te sturen zodat een belafspraak gemaakt kan worden. Stuur ons een bericht.

kosten voor accommodatie en trainingsprogramma 

Opleidingskosten Ancient Egyptian Healing 10 dagen 

De tiendaagse opleiding Ancient Egyptain Healing I - II - III wordt full board met een eigen kamer aangeboden. Het is inclusief House of Life hotel accomodatie, vervoer van Luxor airport naar Abydos en terug, entreebewijzen voor de tempels, de tips, en het complete coaching en trainingsprogramma voor en na het verblijf in het House of Life. 

De opleidingskosten worden per deel betaald en zijn onderverdeeld in de kosten voor de accommodatie en voor het coachings en trainingsprogramma.

Kosten voor accommodatie: € 1250, - ( euro) 
Kosten voor het coachings en trainingsprogramma: € 2050, - (euro) 

Totaalbedrag per deel € 3300, - ( euro) 

Het omvat niet het vliegticket naar Egypte, visum, extra hotelovernachtingen in Luxor, de annulering en reisverzekering.

Belangrijke noot:
Het House of Life is gebouwd om een healingcentrum te zijn. We volgen daarom het beleid dat van de coaching and trainingskosten 5% naar de Foundation House of Life gaat. Hiemee geven wij diegene die niet de volledige coachings en trainingskosten kunnen betalen een kans om de Course Ancient Egyptian Healing tegen een gereduceerde prijs in het House of Life te volgen. Wordt dit fonds niet aangesproken dan zal de Foundation House of Life het bedrag besteden om sociale projecten te bekostigen in het dorp Abydos. Zie daarvoor de doelstelingen van de Foundation House of Life.   

Heeft u ons een Email gestuurd en na een week nog geen antwoord van ons ontvangen? Kijk dan svp in uw Spam box! 

Het proces is dan al ingezet en de informatie en de kennis al zodanig eigen gemaakt

De online Course Ancient Egyptian Healing als voorbereiding voor de tiendaagse Course 

Een hele goede voorbereiding om naar het House of Life te komen voor de tiendaagse Course Ancient Egyptian Healing is het van te voren volgen van de online Course Ancient Egyptian Healing. Het proces is dan al ingezet en de informatie en de kennis al zodanig eigen gemaakt dat de tien dagen in Abydos volledig gebruikt kunnen worden voor het persoonlijke spirituele proces. 

Wil je meer weten over de online Course Ancient Egyptian Healing klik dan op deze link: Online Ancient Egyptian Healing 

Wil je ervaringen lezen over de online Course Ancient Egyptian Healing klik dan op deze link: Verblijfservaringen 

Op deze pagina vind je een overzicht van de ervaringen vanaf 2009 tot nu.......

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com