Verblijf in Abydos

Verblijven in het House of Life

Het House of Life Abydos beschikt over 44 hotelkamers, een restaurant, een theehuis, een bar, een grote zaal voor het geven van presentaties, lezingen en grote bijeenkomsten, diverse bazaars, een zwembad en een Healing Centrum.

Het Healing Centrum bestaat uit twee meditatie kapellen – een groepsruimte & lesruimte – een behandelkamer voor massage & soundhealing en een behandelkamer met jacousy. 

U kunt bij het House of Life terecht voor een zakelijk verblijf, een archeologische missie, een ontspannend verblijf, een healingverblijf en of een retraite/opleiding verblijf. 

pelgrimage naar abydos

Steenworp afstand van de Sety I Tempel 

Hotel House of Life ligt heel uniek op steenworp afstand van één van de meest bijzondere en intrigerende tempels uit het oude Egypte, de tempel gewijd aan Osiris. Gebouwd in de 19de dynastie door Farao Sety I en door zijn zoon Farao Ramses II voltooid. In de verering van de Osiris cultus was Abydos één van de belangrijkste pelgrimage plekken van Egypte. Een pelgrimage die elke Egyptenaar eens in zijn of haar leven hoopte te volbrengen.

Wie kon, liet zich begraven in Abydos of liet er een gedenksteen, een stela, plaatsen. Um el Qa’ab met de graven van de farao’s uit de eerste drie dynastieën, de woestijn met haar talloze nog onontdekte graven, restanten van piramides en tempels, Khum el Sultaan, Shunet el Zebib, de tempel van Sety I en de tempel van Ramses II ademen een rijke historie uit die een bezoek aan Abydos geschiedkundig heel interessant maken.

in het House of Life in Abydos

Hathor Heart Healing programma's

Wilt u verblijven in het Abydos met een compleet verzorgt programma? Hathor Heart Healing verzorgt healing programma’s in het House of Life Abydos. Je verblijft in het hotel en kunt gebruik van de faciliteiten van het healing centrum. De programma's worden aangeboden op basis van volpension, inclusief alle hotelaccommodaties, vervoer en de aangeboden training of behandeling. U kunt kiezen een ruim aanbod programma's. Wilt u advies over welk programma het beste bij je past? Stuur ons een bericht.

zelfstandig Abydos ontdekken

Je eigen programma samenstellen 

Er bestaat de mogelijkheid om op eigen gelegenheid in het House of Life te verblijven en je eigen programma samen te stellen. Ook is het House of Life zeer geschikt voor groepsverblijven en archeologenteams.

Wil je zelfstandig naar Abydos reizen en in het House of Life verblijven? Je kunt je verblijf hier boeken via de website van het House of Life Abydos. 

Wil je tijdens je verblijf gebruik maken van het Healing Centrum? Of wil je één excursie naar een van de bijzondere historische plekken in de omgeving? Informeer naar de mogelijkheden.

stuur een bericht
Naam
Email
Onderwerp
© 2024 Hathor Healing B.V.
website gemaakt door simonchristiaanse.com